Libnet.ro
UNICEF

00:07

Examenul de rezidentiat a fost amanat pentru 23 noiembrie din cauza alegerilor prezidentiale

B1 B1,
Examenul de rezidentiat a fost amanat pentru 23 noiembrie din cauza alegerilor prezidentiale

Examenul pentru rezidentiat a fost decalat din cauza alegerilor. Ministerul Sanatatii a luat decizia ca examenele sa se organizeze in data de 23 noiembrie 2014 pentru a nu se suprapune cu al doilea tur al. continuă pe B1

REZIDENTIAT 2014 amanat pentru 23 noiembrie, din cauza alegerilor

Concursul de rezidentiat a fost amanat pentru 23 noiembrie, cu o saptamana mai tarziu fata de data stabilita initial, avand in vedere ca pe 16 noiembrie are loc turul al doilea al alegerilor prezidentiale, a anuntat Ministerul Sanatatii MS).

Curtea de Apel Bucuresti a amanat pentru 23 septembrie decizia definitiva in dosarul Rompetrol

Curtea de Apel Bucuresti a amanat pentru 23 septembrie decizia definitiva in dosarul Rompetrol. Astfel, cele 12 persoane judecate in dosarul Rompetrol ar putea afla in 23 septembrie decizia definitiva in dosarul Rompetrol, in care sunt acuzate de mai multe infractiuni, printre care manipularea pietei de capital, complicitate la delapidare si la spalare de bani.

Planul de actiune al Guvernului: Prezentarea proiectului de Cod Fiscal a fost amanata pentru noiembrie/ La nivelul ministerului Finantelor, a fost constituit un grup de lucru care organizeaza intalniri telefonice sau prin e-mail

Termenul de prezentare a proiectului privind rescrierea Codului Fiscal a fost amanat pentru luna noiembrie 2014, se arata intr-un document care prezinta calendarul de desfasurare a Planului de Actiune pentru implementarea unor masuri de buna guvernare in economie. In conditiile amanarii prezentarii proiectului de Cod Fiscal, intalnirile pe aceasta tema cu reprezentantii mediului de afaceri se organizeaza in momentul in care exista noi propuneri de modificare sau pentru a clarifica anumite elemente ramase in discutie, se mai precizeaza in documentul obtinut de HotNews. ro. Pe tema noului Cod Fiscal a fost constituit si un grup de lucru la nivelul Ministerului Finantelor, organizarea intalnirilor realizandu-se telefonic/e-mail.

Premiera la spitalul barladean. Singura institutie publica din tara unde a fost amanat un concurs pentru neintrunirea comisiei de examinare

Cu numai cateva minute inainte de inceperea concursului pentru ocuparea postului de director de ingrijiri la spialul barladean, examenul a fost amanat. Motivul este incredibil: un membru al comisiei de examinare a absentat fara sa se deranjeze sa anute presedintele comisiei.

Perioadele ianuarie-februarie si noiembrie-decembrie 2022, alternative pentru Cupa Mondiala din Qatar

Perioadele ianuarie-februarie 2022 si noiembrie-decembrie 2022 reprezinta eventualele alternative pentru Cupa Mondiala din Qatar, a anuntat, luni, FIFA, informeaza AFP, citata de Mediafax. Secretarul general al.

Dolj: Un tanar a fost arestat pentru ca ar fi platit un barbat sa-i omoare tatal

Un tanar de 18 ani din localitatea doljeana Carcea a fost arestat pentru ca ar fi platit un alt tanar sa-i omoare tatal si a ramane astfel cu afacerile familiei. Ion Toma, de 42 de ani a fost ucis in luna au.

Un reactor de la Cernavoda a fost deconectat pentru remedierea unei defectiuni

Un reactor al centralei artomice de la Cernavoda a fost deconectat pentru remedierea unei defectiuni aparute la generatorul electric, a anuntat producatorul de electricitate Nuclearelectrica SNN).

Grecia estimeaza crestere economica, pentru prima data din 2008

Autoritatile elene estimeaza ca economia tarii va intra pe crestere in cel de-al treilea trimestru al acestui an, pentru prima data din 2008 si preconizeaza un avans al produsul intern brut de 0,6% la sfarsitul anului.

Decizia definitiva in dosarul Rompetrol, amanata de Curtea de Apel Bucuresti pentru 23 septembrie

Urmasii lui Dinu Patriciu afla peste doua saptamani daca vor fi obligati sa plateasca despagubiri in dosarul Rompetrol. Tot pe 23 septembrie, Sorin Pantis si Sorin Rosca Stanescu afla daca scapa de.

Decizia definitiva in dosarul Rompetrol, amanata de Curtea de Apel Bucuresti pentru 23 septembrie

Decizia definitiva in dosarulRompetrol ar putea fi data in 23 septembrie, relateaza Mediafax. Instanta a ramas in pronuntarea sentintei pentru cele 12 persoane acuzate de manipularea pietei de.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )