Libnet.ro
UNICEF

25 Mai.

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE. PSD pierde in orasele din Vaslui

Antena3 Antena3,
REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE. PSD pierde in orasele din Vaslui

Partidul Social Democrat a pierdut, in premiera, alegerile in orasele din judetul Vaslui, potrivit numaratorii paralele, formatiunea nereusind sa se claseze pe primul loc in preferintele electoratului in. continuă pe Antena3

Rezultate Alegeri Europarlamentare 2019: BEC a centralizat si voturile din strainatate. PSD scade vertiginos

Biroul Electoral Central BEC) a publicat, luni, la ora 7:00, noi rezultate partiale ale alegerilor europarlamentare. De aceasta data, s-au numarat peste 96% dintre voturile exprimate, dar centralizarea buletinelor din diaspora arata ca locurile al doilea si al treilea s-ar putea inversa. Potrivit Biroului Electoral Central, au fost numarate 96,53% dintre voturile din tara, in [] .

Rezultate alegeri europarlamentare pe judete. Alianta USR-PLUS a castigat in centrele universitare. PNL e lider in Vest. PSD, in Teleorman si Dolj

Rezultate alegeri europarlamentare pe judete. PNL a iesit castigator la alegerile europarlamentare din 26 mai, la care au iesit la vot 48,45% dintre romanii inscrisi pe liste. Potrivit rezultatelor partiale anuntate de Biroul Electoral Central BEC), pana la ora 10. 23, PNL avea un scor de 26,23%, PSD - 23,68% , iar Alianta 2020 USR-PLUS a obtinut 20,51%.

Rezultate alegeri europarlamentare provizorii: PNL a zdrobit PSD, iar USR-Plus e pe trei

Duminica, au avut loc alegerile europarlamentare. Prezenta la sectiile de votare a depasit toate recordurile si, din cate se pare, cei mai multi au votat impotriva lui Liviu Dragnea si PSD. S-a confirmat inca de ieri dupa amiaza ca referendumul pentru justitie propus de Iohannis si-a atins cvorumul necesar pentru validare. Au ramas rezultatele la [] .

Rezultate alegeri europarlamentare 2019. Exit poll si sondaje. PNL, PSD si USR PLUS impart podiumul

Rezultate alegeri europarlamentare. Potrivit unor sondaje interne ale partidelor, in partea a doua zilei, PSD, PNL si USR PLUS ar fi impartit cele trei locuri. Ierarhia insa s-ar putea schimba dupa valul de alegatori care au ales sa mearga la urne mai tarziu.

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Noi REZULTATE. Surpriza totala la vot

Potrivit exit-poll-ului CURS-AVANGARDE de la ora 21. 00, realizat la comanda Antena 3, 1. Pro Romania -.

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Noi REZULTATE EXIT-POLL. Surpriza totala la vot

Potrivit exit-poll-ului CURS-AVANGARDE de la ora 21. 00, realizat la comanda Antena 3, 1. Pro Romania -.

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. REZULTATE EXIT-POLL. Surpriza de proportii la vot

Potrivit exit-poll-ului CURS-AVANGARDE realizat la comanda Antena 3, PSD, PNL sunt creditate cu 25. 8%, iar USR cu 23. Pro Romania - 5. 7%, UDMR si PMP - 5%. ALDE ar avea.

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Primele REZULTATE EXIT-POLL. Surpriza colosala la vot

Potrivit exit-poll-ului CURS-AVANGARDE realizat la comanda Antena 3, PSD, PNL sunt creditate cu 25. 8%, iar USR cu 23. Pro Romania - 5. 7%, UDMR si PMP - 5%. ALDE ar avea.

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Marian Oprisan: Liviu Dragnea trebuie sa plece acasa, daca luam sub 30%

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019 Presedintele Organizatiei PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat ca, in cazul in care Partidul Social Democrat va obtine un rezultat sub asteptari la alegerile.

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Primele sondaje de opinie. Surpriza-uriasa la vot

PSD siPNL sunt cap la cap in cursa pentru alegerile europarlamentare, iar USR-Plus e aproape. Potrivit datelor de pana la ora 17. 30 ale unui sondaj de opinie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 25 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )