Libnet.ro
UNICEF

05:15

REZULTATE BACALAUREAT 2013. Care sunt judetele cu cea mai MARE promovabilitate.

România Liberă România Liberă,
REZULTATE BACALAUREAT 2013. Care sunt judetele cu cea mai MARE promovabilitate.

Judetele Braila, Cluj si Iasi au inregistrat cea mai rata rata de promovare a elevilor la examenul de Bacalaureat, arata rezultatele partiale transmise, duminica,de Ministerul Educatiei. In Braila, promovabilitatea este de 74,17%, in Cluj-70,99%, iar in Iasi- 67,55%. Citeste si REZULTATE BACALAUREAT 2013. Procentul de promovare la nivel national - 55,52% Procentul de promovare a examenului de Bacalaureat in sesiunea iunie - iulie 2013 este de 55,52% , informeaza . continuă pe România Liberă

REZULTATE BACALAUREAT 2013. Cati elevi bucuresteni au promovat examenul.

50,82% dintre elevii care au sustinut examenul de Bacalaureat au promovat, arata rezultatele partiale transmise de Ministerul Educatiei, conform unui comunicat remis redactiei. Cea mai mare pondere de promovare este in judetul Braila, cu 74,17%, iar in Ilfov se inregistreaza cea mai mica raeta de pormovare: 27,91%. Citeste si REZULTATE BACALAUREAT 2013. Procentul de promovare la nivel national - 55,52%. Care sunt judetele cu cea mai mare promovabilitate Procentele de .

REZULTATE BACALAUREAT 2013. Procentul de promovare la nivel national - 55,52%.

Procentul de promovare a examenului de Bacalaureat in sesiunea iunie - iulie 2013 este de 55,52% , informeaza Ministerul Educatiei, dupa centralizarea a 93,7 la suta din date, intr-un comunicat remis redactiei. 62,09% dintre absolventii de clasa a XII-a din promotia 2012 - 2013 au promovat examenul de Bacalaureat, iar 31,01% din absolventii promotiilor anterioare au reusit sa promoveze, precizeaza Ministerul Educatiei. Procentul de promovare pentru absolventii promotiei .

BACALAUREAT 2013 Examenul se incheie cu proba la alegere

Peste 165. 000 de candidati sustin, astazi, ultima proba din cadrul examenului de Bacalaureat 2013, cea la alegere in functie de profil. Cei mai multi au optat pentru Biologie si Geografie in conditiile in care au avut de ales intre urmatoarele materii: fizica, biologie, chimie, informatica, geografie, filosofie, logica, psihologie, economie si sociologie.

Care sunt judetele cu cei mai multi si cei mai putini locuitori

Cele mai mari judete, cu exceptia Municipiului Bucuresti, care are 1,88 milioane de locuitori, sunt Iasi, Prahova si Cluj, in timp ce la polul opus, judetele cu cei mai putini locuitori sunt Covasna, Tulcea si Salaj, potrivit rezultatelor definitive.

HARTA INTERACTIVA a emigratiei: Care sint judetele fruntase la exportul de romani. Plus: destinatiile preferate pentru emigranti

Peste 727. 000 de romani sunt plecati din tara pentru o perioada mai mare de un an, potrivit datelor finale ale Recensamantului din 2011 transmise de Institutul National de Statistica INS). Cifrele emigratiei sint insa subestimate, dupa cum arata chiar INS, din cauza imposibilitatii de a-i recenza pe cei plecati cu toata familia. Cele mai multe persoane care au ales sa plece din tara provin din judetele din Moldova. Practic, cinci din cele opt judete ale Moldovei ocupa primele 5 pozitii din topul romanilor plecati, top condus de judetul Bacau peste 57. 000 de cetateni plecati). In ceea ce priveste tarile in care romanii au ales sa plece, Italia conduce detasat topul, fiind destinatia preferata de peste 341. 000 de romani o cifra ce paleste totusi pe langa estimarile neoficiale ce spun ca in Italia s-ar afla peste 1 milion de romani). Israelul, tara care in urma cu un deceniu sau mai bine era in topul destinatiilor persoanelor care voiau sa plece din tara noastra, lipseste din top 20. Vezi in articol o HARTA INTERACTIVA cu situatia romanilor plecati din fiecare judet si cu tarile in care au ales cei mai multi romani sa se stabileasca.

BACALAUREAT 2013 Cei mai multi elevi din Constanta au ales Biologia la ultima proba a examenului de maturitate

Un numar de 6. 775 de absolventi de liceu din judetul Constanta sustin vineri, 5 iulie, ultima proba din cadrul examenului de Bacalaureat 2013 - proba la alegere, in functie de profil. Adevarul. ro publica, vineri, rezolvarea subiectelor la Bac 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate.

BACALAUREAT 2013 PROFIL UMAN. Vezi aici subiectele si baremul la PSIHOLOGIE, SOCIOLOGIE, ...

Romanialibera. ro va prezinta, in timp real, subiectele si baremele la ultima proba la alegere la examenul de bacalaureat, la profilul uman. SUBIECTE SI BAREM LOGICA- Absolventii de liceu care si-au ales, la ultima proba, logica si argumentare, au avut, la subiectul al II-lea, despre operatiile de conversiune si obversiune, iar la subiectul al III-lea, despre regulile de corectitudine a definirii si argumentele deductive. SUBIECTE SI BAREM ECONOMIE- Absolventii de liceu care .

SUBIECTE SI BAREM BACALAUREAT 2013. Ce s-a dat la FIZICA.

Absolventii claselor a XII-a care au ales fizica la ultima proba in cadrul examenului de bacalaureat au avut subiecte din electricitate si optica si elemente de termodinamica. Citeste si BAC 2013. Elevii de la profilul REAL sustin, vineri, proba la ALEGERE. Vezi SUBIECTELE modele) 165. 000 de absolventi de liceu sustin, vineri, proba optionala a profilului. Citeste si BAC 2013. Vezi cum arata SUBIECTELE si BAREMUL la FIZICA model) Elevii de la .

BACALAUREAT 2013 PROFIL UMAN. Vezi aici subiectele la PSIHOLOGIE, SOCIOLOGIE si GEOGRAFIE.

Romanialibera. ro va prezinta, in timp real, subiectele la ultima proba la alegere la examenul de bacalaureat, la profilul uman. SUBIECT SOCIOLOGIE- Absolventii de liceu care si-au ales, la ultima proba, sociologie, au avut, la subiectul al II-lea, un eseu despre delicventa ca subcultura, iar la subiectul al III-lea, un eseu despre statusul social si despre grupul de referinta. SUBIECT PSIHOLOGIE- Absolventii de liceu care si-au ales, la ultima proba, psihologie, au avut, la .

BACALAUREAT 2013. Vezi aici SUBIECTELE la CHIMIE, GEOGRAFIE, FIZICA, BIOLOGIE, PSIHOLOGIE, ...

Romanialibera. ro va prezinta, in timp real, subiectele la ultima proba la alegere la examenul de bacalaureat. Absolventii de liceu care si-au ales, la ultima proba, anatomie, au avut, la subiectul al II-lea, doua exercitii, unul despre tipurile de ARN si ADN, iar celalalt despre grupele de sange. La subiectul al III-lea, elevii care au dat proba la alegere la anatomie au avut tot doua exercitii, unul despre functia endocrina a pancreasului si gonadelor, iar .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2449 seconds )