Libnet.ro
UNICEF

21:15

Rezultate din Liga Europa: victorie pentru Chipciu si Stanciu, Mircea Lucescu revine de la 0-3 si castiga, Hoban da lovitura la Milano!

Adevărul Adevărul,
Rezultate din Liga Europa: victorie pentru Chipciu si Stanciu, Mircea Lucescu revine de la 0-3 si castiga, Hoban da lovitura la Milano!

Echipa antrenata de Mircea Lucescu, Zenit Sankt Petersburg, a fost condusa cu 3-0 pe terenul israelienilor de la Maccabi Tel Aviv, dar a castigat cu 4-3! Rezultatele primei etape din Europa League. continuă pe Adevărul

Rezultate din Liga Europa: victorie pentru Chipciu si Stanciu, Mircea Lucescu revine de la 0-3 si castiga!

Echipa antrenata de Mircea Lucescu, Zenit Sankt Petersburg, a fost condusa cu 3-0 pe terenul israelienilor de la Maccabi Tel Aviv, dar a castigat cu 4-3! Rezultatele primei etape din Europa League.

Ovidiu Hategan a fost desemnat sa conduca la centru Barcelona - Celtic din Liga Campionilor

Ovidiu Hategan va conduce la centrul meciul de debut al Barcelonei din Liga Campionilor. Astfel, arbitrul roman va fi prezent pe Camp Nou, marti la 21:45, cand campioana Spaniei va intalni.

Rezultatele, marcatorii si clasamentele dupa prima etapa din Champions League. Victorie dramatica pentru Real

Marti si miercuri seara au avut loc partidele din prima etapa a fazei grupelor in Liga Campionilor. Cea mai mare surpriza se putea produce pe Santiago Bernabeu, acolo unde Real Madrid a castigat cu.

Liga Campionilor: Real Madrid, la un pas de infrangere acasa/ Debut solid pentru Manchester City/ Rezultate din prima etapa a grupelor

Formatia Manchester City a invins, miercuri, cu scorul de 4-0, echipa Borussia Monchengladbach, intr-un meci din prima etapa a grupei C a Ligii Campionilor, programat initial marti, dar amanat din cauza ploii torentiale, potrivit News. ro. La partida de miercuri, golurile au fost marcate de Aguero '9, 28, '77 si Iheanacho '90.

Rezultatele meciurilor de marti din Liga Campionilor

Un nou sezon de Liga Campionilor debuteaza marti seara cu primele meciuri din faza grupelor. Vedeti mai jos rezultatele inregistrate .

Programul meciurilor de marti din Liga Campionilor

Un nou sezon de Liga Campionilor debuteaza marti seara cu primele meciuri din faza grupelor. Toate meciurile incep la ora clasica 21:45.

infrangere pentru Astra Giurgiu in primul meci din grupele Europa League: Giurgiuvenii au pierdut cu 2-3 acasa contra Austriei Viena

Astra Giurgiu a pierdut primul meci disputat in grupele Europa League sezonul 2016/2017. Campiona Romaniei a fost invinsa in meciul disputat acasa contra Austriei Viena cu scorul de.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )