Libnet.ro
UNICEF

15:00

Rezultate din playoff-ul Champions League. Celtic obtine calificarea in ultimul minut

Online Sport Online Sport,
Rezultate din playoff-ul Champions League. Celtic obtine calificarea in ultimul minut

Onlinesport. ro a transmis, miercuri seara, LIVE TEXT de la ora 21:45, ultimele partide programate in playoff-ul Champions League. Celtic Glasgow a intors scorul in fata kazahilor de la Sahtior Karagandy si, dupa 0-2 in tur, s-a impus pe teren propriu cu 3-0 calificandu-se in grupele competitiei. continuă pe Online Sport

Rezultate din playoff-ul Champions League

Seara de marti a adus primele echipe calificate in grupele Champions League din faza playoff-ului. In afara echipei Steaua, calificata dupa 2-2 in deplasare cu Legia Varsovia, alte patru echipe si-au castigat dreptul de a se aseza la masa bogatilor fotbalului european.

LIVE Playoff-ul Champions League: Ultimele locuri pentru grupe

Onlinesport. ro transmite, miercuri seara, LIVE TEXT de la ora 21:45, ultimele partide programate in playoff-ul Champions League.

LIVE Playoff-ul Champions League: Ultimele locuri pentru grupe (21:45)

Onlinesport. ro transmite, miercuri seara, LIVE TEXT de la ora 21:45, ultimele partide programate in playoff-ul Champions League.

Ce adversari ar putea avea Steaua in grupele UEFA Champions League.

Steaua isi afla maine adversarii din grupele UEFA Champions League, iar FC Barcelona si Real Madrid au cele mai mari sanse sa vina la Bucuresti. In urna celor mai bune echipe din Europa sunt incluse si alte nume mari, precum Bayern Munchen, Manchester United sau Benfica Lisabona. Echipele spaniole au cele mai mari sanse sa vina la Bucuresti, iar o confruntare intre Steaua si FC Barcelona cu siguranta le va trezi amintiri frumoase fanilor ros-albastri, care vor retrai finala Cupei .

Steaua este in grupele Ligii Campionilor!

Steaua a incheiat la egalitate mansa retur din playoff-ul Ligii Campionilor, scor 2-2impotriva Legiei Varsovia, dupa 1-1 la Bucuresti, calificandu-se astfel in grupele celei mai importante competitii fotbalistice din Europa. Nicusor Stanciu si Federico Piovaccari i-au oferit Stelei un avantaj considerabil inca din startul partidei, pentru Legia punctand Radovic, in minutul 27, si Rzezniczak in prelungiri, lasand loc unei ultime faze de infarct in care polonezii au fortat un gol al calificarii. Tragerea la sorti pentru grupe are loc joi, live text pe onlinesport. ro, de la ora 18:45. Steaua incaseaza 8,6 milioane de euro pentru calificarea in grupe, alaturi de cele doua milioane pentru playoff. Steaua merge pentru prima para in grupe, dupa cinci ani, ultima calificare fiind in sezonul 2008/2009.

Costin Lazar s-a accidentat si rateaza dubla cu Ungaria si Turcia

Mijlocasul Costin Lazar a suferit o ruptura musculara si va fi indisponibil in urmatoarele doua luni. Jucatorul formatiei PAOK Salonic va rata astfel returul intalnirii cu Schalke 04 din playoff-ul Champions League, dar si dubla Romaniei cu Ungaria si Turcia din preliminariile Cupei Mondiale.

LIVE Laurentiu Reghecampf vorbeste despre calificarea in grupele Champions League

Laurentiu Reghecampf, antrenorul campioanei Steaua, vorbeste de la ora 18:00 despre calificarea campioanei Romaniei in grupele Champions League.

Reghecampf ia in calcul ratarea calificarii in Champions League

Pentru prima data de la inceputul campaniei europene antrenorul stelist Laurentiu Reghecampf vorbeste despre posibilitatea ratarii prezentei in grupele Champions League.

LIVE Laurentiu Reghecampf vorbeste despre calificarea in grupele Champions League (18:00)

Laurentiu Reghecampf, antrenorul campioanei Steaua, vorbeste de la ora 18:00 despre calificarea campioanei Romaniei in grupele Champions League.

Obiectivul fixat de Steaua in grupele Champions League

Steaua s-a calificat din nou in grupele Champions League, iar oficialii din Ghencea vor sa reuseasca in premiera pentru o echipa din Romania calificarea in primavara europeana a celei mai importante competitii de club din Europa.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3227 seconds )