Libnet.ro
UNICEF

08:30

LIVE Playoff-ul Champions League: Ultimele locuri pentru grupe (21:45)

Online Sport Online Sport,
LIVE Playoff-ul Champions League: Ultimele locuri pentru grupe (21:45)

Onlinesport. ro transmite, miercuri seara, LIVE TEXT de la ora 21:45, ultimele partide programate in playoff-ul Champions League. continuă pe Online Sport

LIVE Playoff-ul Champions League: Ultimele locuri pentru grupe

Onlinesport. ro transmite, miercuri seara, LIVE TEXT de la ora 21:45, ultimele partide programate in playoff-ul Champions League.

Rezultate din playoff-ul Champions League. Celtic obtine calificarea in ultimul minut

Onlinesport. ro a transmis, miercuri seara, LIVE TEXT de la ora 21:45, ultimele partide programate in playoff-ul Champions League. Celtic Glasgow a intors scorul in fata kazahilor de la Sahtior Karagandy si, dupa 0-2 in tur, s-a impus pe teren propriu cu 3-0 calificandu-se in grupele competitiei.

Rezultate din playoff-ul Champions League

Seara de marti a adus primele echipe calificate in grupele Champions League din faza playoff-ului. In afara echipei Steaua, calificata dupa 2-2 in deplasare cu Legia Varsovia, alte patru echipe si-au castigat dreptul de a se aseza la masa bogatilor fotbalului european.

LIVE Laurentiu Reghecampf vorbeste despre calificarea in grupele Champions League

Laurentiu Reghecampf, antrenorul campioanei Steaua, vorbeste de la ora 18:00 despre calificarea campioanei Romaniei in grupele Champions League.

LIVE Laurentiu Reghecampf vorbeste despre calificarea in grupele Champions League (18:00)

Laurentiu Reghecampf, antrenorul campioanei Steaua, vorbeste de la ora 18:00 despre calificarea campioanei Romaniei in grupele Champions League.

Obiectivul fixat de Steaua in grupele Champions League

Steaua s-a calificat din nou in grupele Champions League, iar oficialii din Ghencea vor sa reuseasca in premiera pentru o echipa din Romania calificarea in primavara europeana a celei mai importante competitii de club din Europa.

Reghecampf ia in calcul ratarea calificarii in Champions League

Pentru prima data de la inceputul campaniei europene antrenorul stelist Laurentiu Reghecampf vorbeste despre posibilitatea ratarii prezentei in grupele Champions League.

Lista jucatorilor doriti la Steaua dupa calificarea in grupele Champions League

Managerul general al echipei Steaua, Mihai Stoica, a anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa numele jucatorilor de care formatia campioana este interesata in perioada imediat urmatoare pentru intarirea lotului.

Ce adversari ar putea avea Steaua in grupele UEFA Champions League.

Steaua isi afla maine adversarii din grupele UEFA Champions League, iar FC Barcelona si Real Madrid au cele mai mari sanse sa vina la Bucuresti. In urna celor mai bune echipe din Europa sunt incluse si alte nume mari, precum Bayern Munchen, Manchester United sau Benfica Lisabona. Echipele spaniole au cele mai mari sanse sa vina la Bucuresti, iar o confruntare intre Steaua si FC Barcelona cu siguranta le va trezi amintiri frumoase fanilor ros-albastri, care vor retrai finala Cupei .

Champions League: Steaua va fi in urna a patra - Ce adversari de top poate intalni campioana Romaniei

Steaua a ajuns in grupele Champions League dupa o pauza de cinci ani. Campioana Romaniei se va afla in urna a patra la tragerea la sorti de joi, echipa pregatita de Laurentiu Reghecampf putand face parte dintr-o grupa infernala cu FC Barcelona, Juventus si Borussia Dortmund.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )