Libnet.ro
UNICEF

14:00

Rezultate finale in Bucuresti: Klaus Iohannis a obtinut 57,33% din voturi

Hotnews Hotnews,
 Rezultate finale in Bucuresti: Klaus Iohannis a obtinut 57,33% din voturi

Calcule revizuite: Candidatul ACL Klaus Iohannis a castigat alegerile prezidentiale in Capitala, unde a obtinut 57,33% din voturi, fata de 42,67% cat a obtinut candidatul PSD Victor Ponta, potrivit rezultatelor finale anuntate joi de Biroul Electoral Central BEC). Iohannis a castigat in toate sectoarele Capitalei. continuă pe Hotnews

Rezultate finale diaspora: Klaus Iohannis 89,73%, Victor Ponta 10,26%. Victor Ponta, castigator doar in Palestina

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a obtinut 89,73% 338873 voturi) din voturile romanilor din strainatate in turul doi al alegerilor prezidentiale, iar reprezentantul Aliantei PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a fost votat de 10, 26% dintre acestia, potrivit rezultatelor publicate pe site-ul Biroului Electoral Central. Mentionam ca Victor Ponta a castigat alegerile intr-o singura tara din diaspora, in Palestina, obtinand 10 din 19 voturi.

Rezultate finale alegeri prezidentiale: Iohannis - 54,50%, Ponta - 45,49%, dupa numararea voturilor din 99,07% din sectii

Klaus Iohannis a fost ales, in turul doi al alegerilor prezidentiale, de 54,50% din votantin, in timp ce Victor Ponta a fost votat de 45,49% din cei prezenti la vot, arata rezultatele partiale comunicate, luni, de BEC, in urma centralizarii a 99,07%.

Rezultate finale BEC in Bucuresti: Iohannis - 57,33%, Ponta - 42,67%. Unanimitate la nivelul sectoarelor pentru Iohannis

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a obtinut 57,33% din voturi in Bucuresti, in timp ce candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a fost votat de 42,67% din alegatori, conform rezultatelor finale publicate joi pe site-ul Biroului Electoral Central.

Rezultate Republica Moldova: Klaus Iohannis - 78,59%, Victor Ponta - 21,41%

Klaus Iohannis a obtinut 78,59% 27. 933 voturi), iar Victor Ponta a inregistrat 21,41% 7. 610 voturi) in turul doi al alegerilor prezidentiale, scrie Unimedia. La Chisinau, candidatul ACL la prezidentiale a fost votat de peste 80% dintre cei care s-au prezentat la urne, insa Iohannis a castigat majoritatea voturilor in toate sectiile de votare din Republica Moldova.

Rezultate prezidentiale 2014: Klaus Iohannis l-a zdrobit pe Victor Ponta la Timisoara. Candidatul ACL a luat 70% din voturi

Rezultatele numaratorilor paralele ale ACL si PSD arata o victorie zdrobitoare a lui Klaus Iohannis in fata lui Victor Ponta in Timis. Potrivit sursei amintite, candidatul ACL a luat 70 la suta din voturi, iar candidatul PSD 30 la suta.

BEC a finalizat procesul verbal cu rezultatele finale de la Prezidentiale: Klaus Iohannis 54,43%, Victor Ponta - 45,56%

Biroul Electoral Central a finalizat procesul-verbal privind centralizarea rezultatelor votului din turul II al prezidentialelor. Klaus Iohannis a obtinut 6. 769 voturi valabil exprimate 54,43%), iar Victor.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Iohannis, votat masiv la sate, Ponta in orase. Ce procente a castigat fiecare candidat in judetul Calarasi

Calarasenii l-au votat masiv pe Victor Ponta, candidatul PSD la alegerile prezidentiale 2014, insa acest lucru nu l-a ajutat sa devina presedintele Romaniei. Klaus Iohannis a obtinut scoruri interesante in judet, fiind votat cu peste 50% in cateva localitati din mediul rural.

Alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis a iesit castigator in peste 72% dintre comunele din judet, la care se adauga cele patru orase

Alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis a iesit castigator in cele patru orase din judet, la care se adauga si 72% dintre comune. in unele comune scorul obtinut de Klaus Iohannis este absolut umilitor pentru contracandidatul sau, care a reusit intre primul si al doilea tur sa isi creasca electoratul doar cu 1%.

Simonei Halep l-a invitat pe Klaus Iohannis sa cante impreuna imnul Romaniei la Fed Cup: Presedintele ales a acceptat (FOTO)

Simona Halep l-a invitat pe Klaus Iohannis sa cante alaturi de echipa Romaniei imnul national la meciul pentru Fed Cup din luna februarie, la Galati, invitatia pe care presedintele ales a acceptat-o. Pentru ca.

Simona Halep l-a invitat pe Klaus Iohannis sa cante impreuna imnul Romaniei la Fed Cup: Presedintele ales a acceptat (FOTO)

Simona Halep l-a invitat pe Klaus Iohannis sa cante alaturi de echipa Romaniei imnul national la meciul pentru Fed Cup din luna februarie, la Galati, invitatia pe care presedintele ales a acceptat-o. Pentru ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )