Libnet.ro
UNICEF

7 Mai.

Rezultate partiale: Ionut Pucheanu castiga inca un mandat la Primaria Galati. Costel Fotea obtine presedintia CJ

B1 B1,
Rezultate partiale: Ionut Pucheanu castiga inca un mandat la Primaria Galati. Costel Fotea obtine presedintia CJ

Eurodeputatul Dan Nica, a anuntat, ca alegerile locale din Galati au fost castigate de catreIonut Pucheanu la primaria municipiului si deCostel Fotea, la presedintia CJ Galati. Ambii. continuă pe B1

Traian Ogagau, primarul filmat in timp ce isi umilea fetita, a castigat un nou mandat la Primaria Sangeorz-Bai

Traian Ogagau, primarul filmat in timp ce isi umilea fetita, a castigat un nou mandat la Primaria Sangeorz-Bai. Primarul a transmis, live pe Facebook, momentul in care a aflat ca va fi primar pentru inca patru ani.

Rezultate partiale alegeri locale 2020. Rasturnare de situatie dupa numararea voturilor in sectii

Zi de foc in Bucuresti! Romanii au fost chemati la urne, la alegerile locale 2020, pentru a-si alege primarii, consilierii locali si consilierii de judet pentru urmatorii patru ani. Playtech. ro va prezina rezultatele partiale ale votului, conform datelor oferite exit poll-ul de la ora 21. UPDATE: Rezultate BEC situatie tensionata in Sectorul 1 si .

Alegeri locale 2020: Emil Boc castiga detasat inca un mandat de primar la Cluj-Napoca, cu 50% Candidatul USR PLUS are 38%

Potrivit primelor rezultate partiale, Emil Boc a strans peste 50% din voturi, la Primaria Cluj-Napoca. Urmatorul clasat a fost reprezentantul USR Plus, Emanuel Ungureanu, pentru care au votat peste 38% dintre cetatenii clujeni, transmite Mediafax.

Rezultate partiale la alegerile locale din Hunedoara. Dan Boboutanu, favorit la al doilea mandat de primar

Rezultate alegeri locale in Hunedoara. Dupa numararea voturilor din circa jumatate din sectiile de votare din municipiu, Dan Boboutanu PSD) este favorit la un nou mandat de primar.

ştiri de la B1

actualitate, 7 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )