Libnet.ro
UNICEF

01:06

Rezultatele la evaluarea nationala: Braila, Cluj si Bucuresti, cele mai mari medii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Rezultatele la evaluarea nationala: Braila, Cluj si Bucuresti, cele mai mari medii

Cea mai mare pondere de medii peste 5 la evaluarea nationala a elevilor de clasa a VIII-a s-a inregistrat in judetul Braila 87,14%), urmat de Cluj 82,79%) si Bucuresti 82,77%), potrivit rezultatelor centralizate de Ministerul Educatiei si facute. continuă pe Wall-Street Ro

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2014 BISTRITA-NASAUD. Peste 2500 de elevi asteapta rezultatele la Evaluarea Nationala

Vineri, elevii bistriteni care au sustinut examenul de Capacitate vor afla rezultatele. La Evaluarea Nationala 2014 au fost asteptati peste 2800 de elevi, cei mai multi provenind din mediul rural.

Comentarii privind rezultatele de la Evaluarea Nationala

Procentul general de promovare, 70,8%, fata de 75,91% in 2013, ar duce la concluzia ca anul acesta examenul a fost mai exigent. Au fost controverse legate de dificultatea subiectelor si baremul la Limba si literatura romana, care n-ar fi permis profesorilor sa puncteze si alte variante corecte, diferite de cele din barem.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2014 CLUJ. Cum s-au descurcat elevii clujeni la primul lor examen

Vineri se dau rezultatele la Evaluarea Nationala 2014. La examenul de Capacitate au participat circa 4. 200 de elevi din judetul Cluj, iar probele au decurs fara niciun incident. Rezultatele de la Capacitate vor fi anuntate nu doar la avizierele scolilor unde absolventii de a VIII-a au dat examenele, ci si online, pe site-ul Ministerului Educatiei, edu. ro.

REZULTATE EVALUAREA NATIONALA 2014 De 7 ori mai putine note de 10 la romana decat la matematica. Premierul Ponta cere analizarea subiectelor

Primele rezultate la Evaluarea Nationala 2014 arata ceea ce au reclamat atat parintii si elevii, cat si profesorii: proba la romana de la Capacitate 2014 a fost peste nivelul elevilor de clasa a VIII-a. Doar 583 de elevi au reusit sa obtina nota 10 la acest test, in timp ce 4. 235 de elevi au luat 10 la matematica, schimband trendul de pana acum. Premierul tarii a cerut ministrului Educatiei sa verifice sesizarile privind dificultatea subiectelor.

Rezultate Evaluarea Nationala 2014 Valcea. Elevii din judetul Valcea afla vineri ce note au obtinut la Capacitate

Vineri se dau rezultatele la Evaluarea Nationala 2014. La examenul de Capacitate au participat peste 3 000 de elevi din judetul Valcea. Rezultatele de la Evaluarea Nationala vor fi anuntate nu doar la avizierele scolilor unde absolventii de a VIII-a au dat examenele, ci si online, pe site-ul Ministerului Educatiei, edu. ro.

Rezultate la Evaluarea Nationala 2014. 82% dintre elevii bucuresteni au luat note peste 5. 13 elevi au luat nota 10

Rezultatele obtinute la Evaluarea Nationala de absolventii claselor a VIII-a vor fi facute publice vineri, pana la ora 16. 00, iar contestatiile pot fi depuse in aceeasi zi, pana la ora 20. 00, conform Ministerului Educatiei.

Locuri de munca in Romania: peste 17.000 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti, Cluj si Prahova

Peste 17. 000 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj si Prahova, iar cele mai putine in Suceava, Bacau si Mehedinti, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Peste 17.000 de locuri de munca vacante, cele mai multe in Bucuresti, Cluj si Prahova

Peste 17. 000 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj si Prahova, iar cele mai putine in Suceava, Bacau si Mehedinti, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca.

ANOFM: Peste 17.000 de locuri de munca vacante, cele mai multe in Bucuresti, Cluj si Prahova

Peste 17. 000 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj si Prahova, iar cele mai putine in Suceava, Bacau si Mehedinti, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Evaluarea Nationala 2014 Baremul integral de la examenul de Matematica

Baremul de la examenul de Matematica sustinut astazi, 25 iunie, de absolventii de clasa a VIII-a, in cadrul Evaluarii Nationale 2014, a fost publicat pe edu. ro. Examenele Evaluarii Nationale s-au incheiat astazi cu proba la Matematica, iar primele rezultate vor fi afisate vineri, 27 iunie. In aceeasi zi elevii nemultumiti de notele obtinute pot depune contestatii, iar rezultatele finale dupa solutionarea contestatiilor vor fi afisate marti, 1 iulie. Descarca din articol baremul integral de la examenul de Matematica - Evaluarea Nationala 2014.

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1947 seconds )