Libnet.ro
UNICEF

09:30

Rezultatele sportivilor romani de joi la Jocurile Europene de la Baku

B1 B1,
Rezultatele sportivilor romani de joi la Jocurile Europene de la Baku

Daniel Florentin Niculescu 64 kilograme) a castigat, joi, in preliminarii, la proba de box de la Jocurile Europene de la Baku, impotriva spaniolului Eduardo Johann Orozco Ojeda, cu scorul de 2-0. Rezultatele. continuă pe B1

Rezultatele de joi ale sportivilor romani la Jocurile Europene de la Baku

Rezultatele inregistrate de sportivii romani, joi, la Jocurile Europene de la Baku:Ciclism - contratimp masculin - Andrei Nechita - locul 33;Sarituri in apa - sincron platforma 10 metri feminin - Ioana Cirjan -.

Rezultatele sportivilor romani de marti la Jocurile Europene de la Baku

Prima medalie de argint obtinuta de Romania la Jocurile Europe de la Baku, a fost castigata, marti, de echipa feminina, formata din Roxana Petronela Borha, Elena Meroniac, care a ocupat locul doi la proba de.

Rezultatele sportivilor romani de miercuri la Jocurile Europene de la Baku

Echipa Romaniei, formata din Bianca Maria Gorgovan si Dacian Nicolae Barna s-a calificat, miercuri, pe locul 2 la gimnastica aerobica, la categoria perechi mixte, si vor evolua in finala Jocurilor Europene de la.

Ce rezultate au obtinut marti sportivii romani la Jocurile Europene de la Baku

Iata rezultatele inregistrate, marti, de sportivii romani la Jocurile Europene de la Baku:Kaiac-canoe - K2 - 500 metri feminin: Roxana Petronela Borha, Elena Meroniac - medalie de argint.

Jocurile Europene Baku 2015: Gimnasta Laura Jurca, locul 9 la individual compus

Romanca Laura Jurca a ocupat locul noua in finala de la individual compus, joi, in cadrul concursului feminin de gimnastica artistica, la Jocurile Europene de la Baku Azerbaidjan), conform AGERPRES. Jurca a.

Jocurile Europene Baku 2015: Echipa feminina de volei a Romaniei, invinsa de Belgia

Selectionata feminina de volei a Romaniei a fost invinsa de Belgia cu scorul de 3-0 25-21, 25-21, 25-23), luni, in Grupa A, la Jocurile Europene de la Baku. , transmite Agerpres. Tricolorele au cedat dupa o ora .

Jocurile Europene Baku 2015: Sportivii din Azerbaidjan medaliati cu aur, recompensati cu cate 100.000 de dolari

Sportivii din Azerbaidjan care participa la Jocurile Europene 2015 de la Baku vor primi cate un cec in valoare de 100. 000 de dolari pentru fiecare medalie de aur cucerita in cadrul acestei competitii,.

Jocurile Europene Baku 2015: Romania, calificata in finala probei de perechi mixte, la gimnastica aerobica

Romanii Livia Panaete si Dacian Barna s-au calificat, miercuri, in finala probei de perechi mixte din concursul de gimnastica aerobica, la Jocurile Europene de la Baku Azerbaidjan), transmite.

Jocurile Europene Baku 2015: Campionul olimpic Alin Moldoveanu, locul 22 la pusca aer comprimat 10 m

Campionul olimpic en titre Alin Moldoveanu a ocupat doar locul 22 in calificarile probei de pusca aer comprimat 10 metri, marti, la Jocurile Europene de la Baku si a ratat calificarea in finala de opt, potrivit.

Jocurile Europene Baku 2015: Echipa feminina de gimnastica artistica a Romaniei, locul 7; locul 9 la masculin

Echipa feminina de gimnastica artistica a Romaniei a ocupat locul 7 la Jocurile Europene de la Baku, luni, in timp ce echipa masculina s-a clasat pe locul 9, transmitte Agepres. Echipa feminina Andreea Iridon,.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )