Libnet.ro
UNICEF

20:45

Jocurile Europene Baku 2015: Romania, calificata in finala probei de perechi mixte, la gimnastica aerobica

Antena3 Antena3,
Jocurile Europene Baku 2015: Romania, calificata in finala probei de perechi mixte, la gimnastica aerobica

Romanii Livia Panaete si Dacian Barna s-au calificat, miercuri, in finala probei de perechi mixte din concursul de gimnastica aerobica, la Jocurile Europene de la Baku Azerbaidjan), transmite. continuă pe Antena3

Jocurile Europene Baku 2015: Romania, aproape de prima medalie, la kaiac

Romania a fost aproape de prima sa medalie la editia inaugurala a Jocurilor Europene, gazduita de capitala Azerbaidjanului, Baku, luni dimineata, dar kaiacul 4 feminin Roxana Borha, Elena Meroniac, Iuliana .

Jocurile Europene Baku 2015: Campionul olimpic Alin Moldoveanu, locul 22 la pusca aer comprimat 10 m

Campionul olimpic en titre Alin Moldoveanu a ocupat doar locul 22 in calificarile probei de pusca aer comprimat 10 metri, marti, la Jocurile Europene de la Baku si a ratat calificarea in finala de opt, potrivit.

Jocurile Europene Baku 2015: Echipa feminina de volei a Romaniei, invinsa de Belgia

Selectionata feminina de volei a Romaniei a fost invinsa de Belgia cu scorul de 3-0 25-21, 25-21, 25-23), luni, in Grupa A, la Jocurile Europene de la Baku. , transmite Agerpres. Tricolorele au cedat dupa o ora .

Jocurile Europene Baku 2015: Echipa feminina de gimnastica artistica a Romaniei, locul 7; locul 9 la masculin

Echipa feminina de gimnastica artistica a Romaniei a ocupat locul 7 la Jocurile Europene de la Baku, luni, in timp ce echipa masculina s-a clasat pe locul 9, transmitte Agepres. Echipa feminina Andreea Iridon,.

Jocurile Europene Baku 2015: Dupa prima zi a calificarilor la gimnastica artistica, Romania e pe locul 9 la masculin si pe 10 la feminin

Echipa masculina a Romaniei ocupa locul 9, iar cea feminina se afla pe 10, duminica, dupa prima zi a calificarilor la gimnastica artistica din cadrul Jocurilor Europene de la Baku, informeaza.

Echipa masculina de gimnastica, doar locul 9 la Jocurile Europene de la Baku

Echipa masculina de gimnastica a Romaniei s-a clasat, luni, pe locul 9, in competitia pe echipe din cadrul Jocurilor Europene de la Baku, medalia de aur revenind Rusiei.

Baku: Bernadette Szocs, calificata in saisprezecimile probei individuale la tenis de masa

Jucatoarea romana de tenis de masa Bernadette Szocs s-a calificat in saisprezecimile de finala ale probei feminine de simplu la Jocurile Europene de la Baku Azerbaidjan), dupa ce a dispus cu 4-0 11-5, 11-9,.

Romania s-a calificat in finala probei de perechi mixte din concursul de gimnastica aerobica, la Jocurile Europene de la Baku

Romania s-a calificat miercuri, in finala probei de perechi mixte din concursul de gimnastica aerobica, la Jocurile Europene de la Baku, informeaza Agerpres. Echipa formata din Livia Panaete si Dacian Barna a.

ARGINT pentru Romania la Jocurile Europene de la Baku

Echipajul format din Roxana Petronela Borha si Elena Meroniac a ocupat locul doi in proba de kaiac dublu pe distanta de 500 de metri, reusind astfel sa aduca prima medalie pentru Romania la Jocurile Europene de la Baku.

Proba de kaiac dublu aduce prima medalie pentru Romania la Jocurile Europene de la Baku

Romania a obtinut prima medalie la Jocurile Europene de la Baku. Echipajul format din Roxana Petronela Borha si Elena Meroniac a ocupat locul doi la proba de kaiac dublu pe distanta de 500 de metri, informeaza.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.306 seconds )