Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ricky Martin a devenit tata pentru a patra oara

ADPM ADPM,
Ricky Martin a devenit tata pentru a patra oara

Ricky Martin si sotul sau, Jwan Yosef, nici ca-si mai incap in piele de fericire de cand familia lor este mai numeroasa, intrucat au devenit pentru a patra oara parinti. Iata aici toate detaliile! . continuă pe ADPM

Ricky Martin si sotul lui au devenit din nou parinti. Prima imagine cu al patrulea copil al cantaretului

Cantaretul portorican Ricky Martin 47 de ani) si sotul lui, Jwan Yosef 34 ani), au anuntat ca s-a nascut cel de-al doilea copil al lor, al patrulea pentru artist.

FOTO Desenul in 3D facut de un artist turc in Timisoara a fost vandalizat pentru a patra oara de extremisti

Lucrarea artistului turc Ahmet Ogut, refacuta pe strada pietonala Marasesti nu a rezistat nici doua zile. Extremistii ramasi neidentificati au distrus pentru a patra oara desenul.

Si-a vazut parintii pentru prima oara, iar reactia copilului iti taie respiratia

Un bebelus cu probleme de vedere a inceput sa poarte ochelari, iar primul moment in care si-a vazut parintii a devenit viral pe internet. Cand sunt foarte mici, copiii nu pot verbaliza problemele pe care le intampina. Din acest motiv, este aproape imposibil pentru un parinte sa-si dea seama ca micutul nu vede foarte bine .

CFR Calatori va introduce pentru prima oara trenuri suburbane in zona Capitalei: catre Buftea si catre Fundulea

CFR Calatori a anuntat ca din decembrie va introduce pentru prima oara trenuri directe Bucuresti - Buftea si Bucuresti - Fundulea, fiind vorba de sase perechi de trenuri pe zi fata de cele de lung parcurs. Pana la Buftea trenurile vor face cam 17 minute, iar pana la Fundulea, cam 40 de minute.

Clasament ATP: Marius Copil a coborat 74 de locuri - Romanul, in afara Top 100 pentru prima oara din 2017

Eliminat in primul tur la Basel, Marius Copil nu a reusit sa isi apere punctele castigate anul trecut, cand a ajuns in finala, coborand astfel 74 de pozitii in clasamentul ATP. Romanul se afla acum pe locul 156, fiind in afara Top 100 ATP pentru prima oara dupa doi ani si jumatate.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )