Libnet.ro
UNICEF

01:06

Rihanna, din nou topless pentru fani: Cantareata s-a fotografiat in pat dupa petrecerea de Halloween (FOTO)

B1 B1,
Rihanna, din nou topless pentru fani: Cantareata s-a fotografiat in pat dupa petrecerea de Halloween (FOTO)

Rihanna a oferit inca o imagine senzuala fanilor ei, exact in dimineata de dupa petrecerea de Halloween. Cantareata s-a lasat din nou fotografiata topless, de aceasta data in propriul dormitor, avand pe ea. continuă pe B1

Rihanna, din nou topless pentru fani

Categoric, Rihanna stie cum sa-si tina fanii aproape. A doua zi dupa Halloween, cantareata a postat o.

Aeroportul Henri Coanda va dispune de un nou terminal pentru plecari. Afla cand va fi inaugurat

Aeroportul Otopeni va dispune de un nou terminal pentru plecari, in urma unei investitii de 52 milioane euro. Terminalul va deveni operational saptamana viitoare, a declarat Valentin Iordache, directorul de.

Petrom a ieftinit din nou benzina si motorina cu 9 bani pe litru

Vesti bune pentru soferi. Petrom a ieftinit din nou carburantii cu noua bani pe litru. Este a patra ieftinire operata de compania petroliera in ultimele doua saptamani. Mai exact , pretul benzinei de la.

Contributia societatilor din sectorul energetic pentru sustinerea financiara a consumatorilor vulnerabili in urma liberalizarii preturilor

Ministerul Finantelor a elaborat un proiect de ordonanta de urgenta privind instituirea contributiei societatilor din sectorul energetic pentru sustinerea financiara a consumatorilor vulnerabili in urma liberalizarii preturilor la gaze naturale si energie electrica, informeaza HotNews. ro.

Aeroportul Otopeni va avea un nou terminal pentru plecari

Noul terminal pentru plecari de pe Aeroportul Otopeni va deveni operational saptamana viitoare, in urma unei investitii de 52 milioane euro, a declarat Valentin Iordache, directorul de comunicare al Companiei Aeroporturi Bucuresti, anunta Mediafax.

Marcel Iures se joaca din nou de-a taica Freud.

Desi se numeste In deriva, serialul romanesc produs de HBO isi lanseaza din 5 noiembrie curajos la apa sezonul cu numarul doi. Marcel Iures revine la meseria de psihoterapeut atipic, de data aceasta cu noi pacienti. Unul dintre ei ii va da serios de furca. Pacientul-problema este interpretat de Victor Rebengiuc, cei doi super-actori romani intalnindu-se pentru prima data intr-un film. Despre aceasta intalnire de gradul 3 Iures-Rebengiuc, despre revenirea pe platourile de filmare si .

Fosta gimnasta Lavini Milosovici este din nou insarcinata, la patru ani dupa decesul primei sale fetite

Campioana olimpica Lavinia Milosovici va deveni mama pentru a doua oara, dupa ce prima experienta de acest gen s-a incheiat tragic. Fosta gimnasta este insarcinata cu un baietel in aproape sase luni,.

Fosta gimnasta Lavinia Milosovici este din nou insarcinata, la patru ani dupa decesul primei sale fetite

Campioana olimpica Lavinia Milosovici va deveni mama pentru a doua oara, dupa ce prima experienta de acest gen s-a incheiat tragic. Fosta gimnasta este insarcinata cu un baietel in aproape sase luni,.

Omul de afaceri Catalin Chelu, invinuit intr-un nou dosar pentru delapidare, evaziune fiscala ...

Chelu Calin Catalin, Rimar Cezar, Rimar Doina Lilioara si Constantinescu Gabriel, din municipiul Galati, precum si alti 12 faptuitori , au fost invinuiti de DIICOT pentru savarsirea infractiunilor de initiere, constituire a unui grup infractional organizat, utilizare de informatii privilegiate, delapidare cu consecinte deosebit de grave, evaziune fiscala si spalarea banilor. Catalin Chelu are deja o condamnare de 6 ani de inchisoare cu executare pentru ca a incercat sa-l mituiasca cu un .

Consiliul General al Municipiului Bucuresti va vota din nou prelungirea contractului de inchiriere a cladirii in care are sediul Primaria Capitalei. Se vor plati circa 3 milioane de euro/an

Consiliul General al Municipiului Bucuresti se intalneste, miercuri, in sedinta ordinara. Unul dintre principalele proiecte de pe ordinea de zi este prelungirea cu trei ani a contractului de inchiriere pentru cladirea in care se afla sediul Primariei Capitalei contra sumei de circa 3 milioane de euro pe an, un pret aproape dublu fata de pretul pietei. Acest proiect a fost pe ordinea de zi si la ultima sedinta de Consiliu, iar consilierii USL - care detin majoritatea in CGMB - au votat adoptarea sa. Proiectul nu a trecut insa deoarece patru consilieri USL au absentat si nu s-a intrunit numarul necesar de voturi.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )