Libnet.ro
UNICEF

09:01

LIVE Rio 2016: Horia Tecau si Florin Mergea in finala olimpica de dublu contra spaniolilor Marc Lopez si Rafael Nadal (dupa 01:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE Rio 2016: Horia Tecau si Florin Mergea in finala olimpica de dublu contra spaniolilor Marc Lopez si Rafael Nadal (dupa 01:00)

Jucatorii Horia Tecau si Florin Mergea vor juca vineri seara pentru titlul olimpic in proba de dublu la Rio. Adversarii reprezentantilor Romaniei sunt spaniolii Marc Lopez si Rafael Nadal. continuă pe Online Sport

LIVE Rio 2016: Horia Tecau si Florin Mergea in finala olimpica de dublu contra spaniolilor Marc Lopez si Rafael Nadal (dupa 23:00)

Jucatorii Horia Tecau si Florin Mergea vor juca vineri seara pentru titlul olimpic in proba de dublu la Rio. Adversarii reprezentantilor Romaniei sunt spaniolii Marc Lopez si Rafael Nadal.

LIVE Rio 2016: Horia Tecau si Florin Mergea in finala olimpica de dublu contra spaniolilor Marc Lopez si Rafael Nadal (dupa 21:00)

Jucatorii Horia Tecau si Florin Mergea vor juca vineri seara pentru titlul olimpic in proba de dublu la Rio. Adversarii reprezentantilor Romaniei sunt spaniolii Marc Lopez si Rafael Nadal.

LIVE Rio 2016: Horia Tecau si Florin Mergea in semifinale la dublu. Avem primul set

Horia Tecau si Florin Mergea joaca la aceasta ora pentru calificarea in finala concursului de dublu la Jocurile Olimpice. Victoria le asigura o medalie la Rio.

LIVE Rio 2016: Horia Tecau si Florin Mergea in semifinale la dublu

Daca vremea o va permite, Horia Tecau si Florin Mergea vor intra pe teren nu inainte de ora 20:15a Romaniei pentru semifinala contra americanilor Steve Johnson si Jack Sock. Meciul este programat sa se dispute pe terenul numarul 4 din complexul olimpic de tenis.

LIVE Rio 2016: Horia Tecau si Florin Mergea in semifinale la dublu (19:00)

Daca vremea o va permite, Horia Tecau si Florin Mergea vor intra pe teren la ora 19:00 a Romaniei pentru semifinala contra americanilor Steve Johnson si Jack Sock.

Rio 2016: Horia Tecau si Florin Mergea se califica in finala de dublu. Avem a doua medalie asigurata

Horia Tecau si Florin Mergea au jucatjoi seara pentru calificarea in finala concursului de dublu la Jocurile Olimpice. Victoria le asigura o medalie la Rio.

JO 2016: Horia Tecau si Florin Mergea, in finala probei masculine de dublu de la Rio de Janeiro - Romania are asigurata o a doua medalie in Brazilia

Horia Tecau si Florin Mergea cap de serie numarul cinci) au reusit sa se califice, joi, in finala probei masculine de dublu de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro cea mai buna performanta din istorie pentru Romania), dupa o victorie in doua seturi, scor 6-3, 7-5, in fata perechii americane Jack Sock/ Steve Johnson. Meciul de pe Terenul 4 a durat o ora si 15 minute.

Calificare senzationala pentru Horia Tecau si Florin Mergea in semifinale la Rio

Tenisul ne ofera in continuare sperante pentru o medalie la Jocurile Olimpice de la Rio, dupa ce perechea formata din Horia Tecau si Florin Mergea a obtinut calificarea in semifinalele probei de dublu.

Rio 2016: Programul sportivilor romani in ziua a 7-a (vineri)

Vineri programul sportivilor romani de la Rio 2016 este dominat de finala la dublu pe care o joaca Horia Tecau si Florin Mergea, contra lui Rafael Nadal si Marc Lopez. Tot vineri intra in competitie si prima atleta a noastra, iar Begu si Tecau isi continua aventura la dublu mixt.

Tecau si Mergea pot obtine astazi prima medalie pentru Romania la Rio

In aceasta seara, Romania va avea emotii uriase la Jocurile Olimpice de Vara Rio 2016. Horia Tecau si Florin Mergea joaca semifinalele la tenis, proba de dublu si, daca vor castiga, au medaliile in buzunar.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )