Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ce risca Universitatea Craiova dupa incidentele grave din meciul cu Honved. Scenariu apocaliptic pentru olteni

Adevărul Adevărul,
Ce risca Universitatea Craiova dupa incidentele grave din meciul cu Honved. Scenariu apocaliptic pentru olteni

Partida a fost intrerupta aproximativ 30 de minute dupa ce arbitrul Arnold Hunter a fost lovit in cap de un obiect aruncat de suporterii craioveni, in timp ce o petarda a explodat la mica distanta de el. continuă pe Adevărul

Chindia Targoviste pierde alte trei puncte, la Universitatea Craiova, in Liga I

Chindia Targoviste a fost invinsa, duminica, in deplasare, cu scorul de 0-1, de Universitatea Craiova, intr-un meci din etapa a treia a Ligii I.

Asa am trait Universitatea Craiova - Honved Budapesta. Un meci haotic decis la 11 metri

De la 19:15 am transmis live text in aceasta pagina returul dintre Universitatea Craiova si Honved Budapesta, meci din turul 2 preliminar al Europa League. In tur a fost 0-0 dupa un meci dominat autoritar de olteni.

Corneliu Papura, despre incidentele din meciul CSU Craiova vs Honved: Avem suporteri mai vulcanici, dar sunt destul de cuminti

Tehnicianul echipei CSU Craiova, Corneliu Papura, a declarat joi seara, dupa meciul de pe teren propriu cu Honved, marcat de incidente, ca oaspetii s-au rezumat la a se apara si ca adversara din urma cu patru zile din Liga I, Chindia Targoviste, este o formatie mult mai buna, potrivit News. ro. Acesta a afirmat si ca suporterii olteni sunt mai vulcanici, dar destul de cuminti.

CSU Craiova - Honved: Incidente grave in Banie. Arbitrul a avut nevoie de 7 minute de ingrijiri medicale si nu a putut continua meciul

In ultimul minut al celei de a doua reprize de prelungire, arbitrul partidei a fost afectat de o petarda care a explodat foarte aproape de el si de un obiect aruncat din tribuna.

Pigliacelli, noul Duckadam din fotbalul romanesc

Portarul italian Mirko Pigliacelli a aparat nu mai putin de trei lovituri de la 11 metri impotriva formatiei maghiare Honved Budapesta, joi, in mansa secunda din turul 2 preliminar al Europa League.

Klaus Iohannis a prezentat erorile grave din cazul Caracal. Cerere EXPRESA pentru Guvernul Dancila: Au timp pana la finele lunii august (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a prezentat marti, la Palatul Cotroceni, deciziile luate dupa sedinta CSAT pe tema crimelor din Caracal. Seful statuluia vorbit despre erorile grave ale.

Presedintele Iohannis si premierul Dancila, masuri anuntate dupa cazul mortilor din Caracal

Presedintele Romaniei si premierul au anuntat masurile pe care le vor lua dupa ce institutiile statului au esuat in cazul de la Caracal. Executivul are o luna la dispozitie pentru a impune proceduri.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )