Libnet.ro
UNICEF

07:30

Robert Downey Jr, cel mai bine platit actor din lume! Vezi aici lista completa!

ADPM ADPM,
Robert Downey Jr, cel mai bine platit actor din lume! Vezi aici lista completa!

Celebra publicatie Forbes a intocmit topul celor mai bine platiti actori din lume in ultimul an, iar pentru a treia oara consecutiv, pe primul loc se pozitioneaza Robert Downey! Iata intregul clasament! . continuă pe ADPM

Robert Downey Jr, cel mai bine platit actor din lume

Revista americana Forbes a dezvaluit clasamentul celor mai bine platiti actori, luand in considerare veniturile realizate de ei intre 1 iunie 2014 si 1 iunie 2015. Robert Downey Jr este, al treilea an consecutiv,.

Cine este cel mai bine platit actor din lume si ce venituri fabuloase incaseaza

Protagonistul filmelor din seria Iron Man, Robert Downey Jr. , ocupa primul loc in topul celor mai bine platiti actori din lume, potrivit unui clasament publicat marti de revista Forbes.

Robert Downey Jr. este cel mai bine platit actor, cu venituri de 80 de milioane de dolari in ultimul an. Topul este completat de Jakie Chan si Vin Diesel

Robert Downey Jr. este cel mai bine platit actor din lume, avand venituri estimate la 80 de milioane de dolari in perioada iunie 2014-iunie 2015, arata Forbes intr-un clasament. Podiumul este completat de Jackie.

Orasul din Romania in care e cel mai bine sa traiesti

Cluj-Napoca este cel mai bine pozitionat oras romanesc intr-un clasament care masoara calitatea vietii in 97 de metropole din intreaga lume. Topul, realizat de specialistii de la Numbeo, este valabil pentru.

Cel mai apreciat telefon Blackberry din ultimii ani primeste un frate

Subiectul mai multor zvonuri in ultimele luni, urmasul lui BlackBerry Passport se pare ca va fi un pic mai accesibil si se va ascunde in spatele titlului de Silver Edition. BlackBerry Dallas a fost pentru mult timp un gadget ipotetic al celor de la BlacBerrry. Acesta a poposit de curand si la FCC pentru certificare, [] Cel mai apreciat telefon Blackberry din ultimii ani primeste un frate Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Intesa SanPaolo a raportat cel mai ridicat profit semestrial din 2008

Intesa SanPaolo, a doua mare banca din Italia dupa active, a raportat vineri, cel mai ridicat profit semes and 172;trial din ultimii sapte ani, in conditiile in care costurile pentru acoperirea pierderilor legate de creditele neperformante au fost cele mai scazute din 2011, un semn ca a treia mare economie a zonei euro se redreseaza, transmit AP si Reuters.

Hagi, cel mai bun jucator strain din istoria fotbalului turc. Vezi TOP 10 cele tari transferuri

Gheorghe Hagi a fost propus de UEFA in varful unui top al celor mai buni jucatori straini care au evoluat in fotbalul turc. Printre cele mai puternice transferuri se numara si cel al lui Gica Popescu.

Hagi, cel mai bun jucator strain din istoria fotbalului turc. Vezi TOP 10 cele mai tari transferuri

Gheorghe Hagi a fost propus de UEFA in varful unui top al celor mai buni jucatori straini care au evoluat in fotbalul turc. Printre cele mai puternice transferuri se numara si cel al lui Gica Popescu.

Transfagarasanul, deschis tot timpul anului. Licitatie pentru un studiu care arata cum am putea circula non-stop pe cel mai frumos traseu rutier din lume

Transfagarasanul a fost desemnat de aventurierii de la Top Gear drept cel mai frumos traseu rutier din lume si nu putini sunt romanii care se scandalizeaza pentru ca acest drum este deschis doar din iunie pana in noiembrie. Ei bine, administratorul soselei - CNADNR - a decis sa tina Transfagarasanul deschis tot timpul anului.

Imagini impresionante cu AquaDom, cel mai mare acvariu cilindric din lume. Turistii pot merge cu liftul prin interiorul lui

In incinta hotelului Radisson Blu din Berlin se afla Sea Life Berlin, care include si cel mai mare acvariu cilindric din lume. Acvariul AquaDom contine peste un milion de litri de apa si are o inaltime de peste 24 de metri.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )