Libnet.ro
UNICEF

18:30

Roger Federer, despre retragerea din tenis: Daca suntem bine toti, fara accidentari, daca parintii mei vor fi sanatosi, sper sa mai joc cativa ani

Hotnews Hotnews,
 Roger Federer, despre retragerea din tenis: Daca suntem bine toti, fara accidentari, daca parintii mei vor fi sanatosi, sper sa mai joc cativa ani

Roger Federer se afla la Cincinnati, iar inainte de startul competitiei Masters a discutat despre cat timp va mai juca tenis. Totul tine de fericirea familiei sale, dupa cum a marturist marele campion elvetian. Daca suntem bine toti, fara accidentari, daca parintii mei vor fi sanatosi, sper sa mai joc cativa ani. continuă pe Hotnews

Rafael Nadal, forfait la Cincinnati - Vor reveni insa Novak Djokovic si Roger Federer

Proaspat castigator la Montreal, Rafael Nadal a anuntat ca nu va participa la Masters-ul de la Cincinnati, informeaza site-ul oficial al ATP. Ibericul a ales sa se odihneasca inainte de startul US Open, ultimul Grand Slam al anului. Vor reveni insa in circuit Novak Djokovic si Roger Federer cei doi au absentat de la Rogers Cup).

Naomi Osaka, inainte de marele duel cu Serena Williams: Este mama mea din tenis

Cu siguranta, socul meciurilor din sferturile de la Toronto va fi cel in care Serena Williams o va intalni pe Naomi Osaka. Ultima confruntare directa a avut loc in finala de la US Open, acolo unde nipona a invins-o pe americanca. Este mama mea din tenis, e persoana pe care am vazut-o cand eram un copil, a precizat Osaka.

Ce scrie presa straina despre protestele din Bucuresti din 10 august

Romanii au marcat un an de la protestul din 10 august 2019, iar cazul Caracal le-a dat un motiv in plus sa ceara demisia guvernului, scriu jurnalistii publicatiilor straine despre protestele din Romania, noteaza Digi24. ro .

Wesley Sneijder si-a anuntat retragerea din fotbal la 35 de ani

Mijlocasul Wesley Sneijder, in varsta de 35 de ani, a anuntat ca renunta la cariera de fotbalist. Jucatorul olandez a precizat insa ca nu va sta departe de fotbal. Potrivit presei din Olanda, legendarul fotbalist a semnat un contract cu cei de FC Utrecht Business Club.

Alexandru Cumpanasu, dezvaluiri incendiare despre Criminalul din Caracal! Incredibil ce au gasit specialistii in laptopul lui Gheorghe Dinca

Noi dezvaluiri incendiare despre crimele comise in Caracal au fost facutede Alexandru Cumpanasu,unchiul Alexandrei Macesanu. Acesta a dezvaluit vineri seara ca in telefonul mobil al inculpatului.

Dan Barna, despre protestul din Capitala: Membrii nostri vor fi acolo. Nu facem campanie.

Presedintele USR, Dan Barna, a transmis in legatura cu protestul de sambata din Capitala, ca membrii partidului vor fi prezenti la eveniment, dar nu vor face campanie electorala si nu vor strange semnaturi.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )