Libnet.ro
UNICEF

07:30

Roland Garros: Marius Copil (dublu masculin), Raluca Olaru (dublu mixt) si juniorii Filip Jianu si Nini Dica evolueaza duminica (Programul zilei)

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Marius Copil (dublu masculin), Raluca Olaru (dublu mixt) si juniorii Filip Jianu si Nini Dica evolueaza duminica (Programul zilei)

Ziua de duminica de la Roland Garros va fi una plina pentru romani. Marius Copil va evolua in optimi la dublu masculin, Raluca Olaru va juca in aceeasi etapa la dublu mixt, in timp ce Filip-Cristian Jianu si Nici Gabriel Dica intra in competitie pe tabloul juniorilor. continuă pe Hotnews

Roland Garros: Raluca Olaru si Darija Jurak au parasit proba de dublu in primul tur

Perechea Raluca Olaru/Darija Jurak Romania/Croatia), cap de serie numarul 16, a fost eliminata in primul tur al probei de dublu de la Roland Garros.

Roland Garros: Raluca Olaru, in optimi la dublu mixt / Mihaela Buzarnescu, eliminata dupa ce echipa sa a ratat cinci mingi de meci

Perechea Raluca Olaru/Franko Skugor Romania/Croatia) s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale probei de dublu mixt din cadrul turneului de la Roland Garros.

Raluca Olaru, victorie in turneul de dublu mixt, la Roland Garros. Romanca s-a calificat in optimi

Raluca Olaru si Franko Skugor Romania/Croatia) s-au calificat, miercuri, in optimile de finala ale probei de dublu mixt din cadrul turneului de la Roland Garros.

Roland Garros: Zi plina pentru jucatoarele din Romania - Halep, Cirstea, Begu, Olaru si Bara evolueaza joi (Programul zilei)

Ziua de joi de la Roland Garros va fi una plina pentru sportivele din Romania. Simona Halep, Sorana Cirstea si Irina Begu vor evolua in turul doi la simplu, in timp ce Raluca Olaru si Irina Bara debuteaza in proba de dublu. Halep va inchide ziua pe arena Suzanne-Lenglen, acolo unde se va duela in premiera cu poloneza Magda Linette 87 WTA). Partida va putea fi urmarita in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Roland Garros: Horia Tecau si Marius Copil s-au calificat in optimile probei de dublu

Tenismenii romani Horia Tecau si Marius Copil, in perechi diferite, s-au calificat, vineri, in optimile de finala ale probei masculine de dublu din cadrul turneului de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului.

Programul zilei la Roland Garros. Begu, Buzarnescu, Olaru si Mitu intra azi pe teren la Paris

Ziua de miercuri, a patra de meciuri la turneul de la Roland Garros, aduce pe zgura pariziana patru jucatoare din Romania.

Roland Garros: Novak Djokovic, Dominic Thiem si Alexander Zverev, calificati in runda a treia; Schwartzman, Verdasco si Edmund, eliminati (Rezultatele zilei)

Tabloul de simplu masculin de la Roland Garros a ramas joi fara patru jucatori din randul capilor de serie: Diego Schwartzman 17), Fernando Verdasco 23), Kyle Edmund 28), si Gilles Simon 26). Nume importante precum Novak Djokovic 1), Dominic Thiem 4), Alexander Zverev 5) sau Juan Martin Del Potro 8) si-au asigurat calificarea in turul al treilea al competitiei de la Paris. Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate joi pe tabloul de simplu masculin de la Roland Garros.

Roland Garros: Irina Bara, eliminata in primul tur al probei de dublu

Perechea Irina Bara/Dalila Jakupovic Romania/Slovenia) a fost eliminata, joi, in primul tur al probei de dublu din cadrul turneului de la Roland Garros.

Roland Garros: Andreea Mitu, eliminata in primul tur al probei de dublu

Perechea alcatuita din romanca Andreea Mitu si kazaha Iulia Putinteva a fost invinsa cu 6-4, 6-1 de cuplul Daria Kasatkina Rusia)/Anett Kontaveit Estonia), miercuri, in prima runda a probei feminine de dublu din cadrul turneului de tenis de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului.

Roland Garros (m): Rafael Nadal, Roger Federer si Kei Nishikori continua competitia; Lucas Pouille si David Goffin, eliminati

Marii favoriti care au evoluat vineri la Roland Garros si-au respectat statutul si au trecut in faza urmatoare a competitiei. Rafael Nadal 2) l-a eliminat pe belgianul David Goffin 26), Roger Federer 3) a trecut in minimum de seturi de norvegianul Casper Ruud, iar Kei Nishikori a castigat un meci maraton de patru ore si 29 de minute cu sarbul Laslo Djere. Francezul Lucas Pouille 22) a parasitGrand Slam-ul parizian in turul al doilea. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de vineri pe tabloul de simplu masculin de la Roland Garros.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )