Libnet.ro
UNICEF

00:07

Roland Garros: Novak Djokovic si Rafael Nadal se vor duela in semifinale

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Novak Djokovic si Rafael Nadal se vor duela in semifinale

Novak Djokovic, cap de serie numarul unu, s-a calificat in semifinalele de la Roland Garros al doilea turneu de Grand Slam al anului), jucatorul din Serbia trecand, in trei seturi, de Tommy Haas Germania - favorit 12). In penultimul act al competitiei de la Paris, Nole se va duela cu Rafael Nadal l-a invins pe Stanislas Wawrinka). continuă pe Hotnews

Roland Garros: Novak Djokovic, in sferturi dupa un meci de patru seturi cu Philipp Kohlschreiber

Novak Djokovic, cap de serie numarul unu, s-a calificat in sferturile turneului de Grand Slam de la Roland Garros pentru a patra oara consecutiv), dupa un meci patru seturi cu Philipp Kohlschreiber, din Germania. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei.

Novak Djokovic si Rafael Nadal se vor intalni in semifinale la Roland Garros

Mult asteptatul duel dintre Novak Djokovic si Rafael Nadal din semifinalele de la Roland Garros, o reeditare a ultimului act de anul trecut, va avea loc spre satisfactia fanilor si a organizatorilor, dupa ce ambii.

Novak Djokovici si Rafael Nadal s-au calificat in semifinale la Roland-Garros

Tenismanul sarb Novak Djokovici si spaniolul Rafael Nadal s-au calificat, miercuri, in semifinale la Roland-Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Djokovici l-a invins, in sferturile de finala, cu.

Nadal si Djokovic se intalnesc in semifinale la Roland Garros

Rafael Nadal si Novak Djokovic au completat, miercuri, tabloul semifinalelor turneului de la Roland Garros dupa ce au castigat in trei seturi meciurile cu Stanislas Wawrinka, respectiv Tommy Haas.

Djokovici-Nadal si Ferrer-Tsonga, semifinalele de la Roland Garros

Rafael Nadal si Novak Djokovici si-au asigurat biletele spre o semifinala mult asteptata, dupa ce au trecut in trei seturi de Wawrinka, respectiv Tommy Haas.

LIVE Roland Garros, Semifinalele turneului feminin (16:00)

Urmariti joi dupa-amiaza, LIVE TEXT pe Onlinesport. ro, semifinalele turneului feminin de la Roland Garros. De la ora 16:00 se vor disputa meciurile: Victoria Azarenka - Maria Sarapova, urmat de Serena Williams - Sara Errani.

Federer il depaseste in cinci seturi pe Simon si e in sferturi la Roland Garros

Fostul campion Roger Federer a trecut prin mari emotii, duminica, in meciul cu Gilles Simon disputat in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros.

Sara Errani si Serena Williams s-au calificat in semifinale la Roland-Garros

Jucatoarea italiana de tenis Sara Errani si sportiva americana Serena Williams s-au calificat, marti, in semifinale la Roland-Garros. Errani a invins-o, in sferturile de finala, cu scorul de 6-4, 7-6 8/6), pe.

Tenis: Sara Errani si Serena Williams s-au calificat in semifinale la Roland-Garros

Jucatoarea italiana de tenis Sara Errani si sportiva americana Serena Williams s-au calificat, marti, in semifinale la Roland-Garros. Errani a invins-o, in sferturile de finala, cu scorul de 6-4, 7-6 8/6), pe.

Roland Garros: Roger Federer, eliminat in sferturile de finala de Jo-Wilfried Tsonga

Tenismanul francez Jo-Wilfried Tsonga a reusit sa-l invinga in trei seturi, 7-5, 6-3, 6-3, pe elvetianul Roger Federer, intr-o partida din sferturile de finala ale turneului de Mare Slem de la Roland Garros,.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )