Libnet.ro
UNICEF

09:47

LIVE Roland Garros, Semifinalele turneului feminin (16:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE Roland Garros, Semifinalele turneului feminin (16:00)

Urmariti joi dupa-amiaza, LIVE TEXT pe Onlinesport. ro, semifinalele turneului feminin de la Roland Garros. De la ora 16:00 se vor disputa meciurile: Victoria Azarenka - Maria Sarapova, urmat de Serena Williams - Sara Errani. continuă pe Online Sport

Roland Garros: Novak Djokovic, in sferturi dupa un meci de patru seturi cu Philipp Kohlschreiber

Novak Djokovic, cap de serie numarul unu, s-a calificat in sferturile turneului de Grand Slam de la Roland Garros pentru a patra oara consecutiv), dupa un meci patru seturi cu Philipp Kohlschreiber, din Germania. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei.

Tzonga a detonat bomba la Roland Garros: a eliminat unul dintre marii favoriti ai turneului de Mare Slem

Francezul Jo-Wilfried Tzonga s-a calificat pentru prima data in cariera sa in semifinalele turneului de Mare Slem de la Roland Garros, reusind sa-l invinga in sferturile de finala pe elvetianul Roger Federer, locul 3 in clasamentul ATP.

Roland Garros: Victoria Azarenka, in semifinale dupa ce a invins-o pe Maria Kirilenko

Victoria Azarenka, cap de serie numarul trei, s-a calificat in semifinalele turneului de la Roland Garros, dupa ce a invins-o, scor 7-63), 6-2, pe Maria Kirilenko favorita numarul 12). In penultimul act, Azarenka o va intalni pe Maria Sharapova favorita 2).

Serena Williams, cu emotii in semifinalele de la Roland Garros

Serena Williams a muncit serios pentru a ajunge in semifinalele de la Roland Garros, jucatoarea din America avand un meci greu cu Svetlana Kuznetsova, din Rusia. Serena a pierdut primul sau set din competitie, dar s-a impus in decisiv cu 6-3.

Tenis: Victor Hanescu a fost eliminat in turul trei al turneului de la Roland Garros

Victor Hanescu, locul 54 ATP, a fost eliminat, sambata, in turul trei al turneului de la Roland Garros, informeaza site-ul oficial al campionatului. Romanul a fost invins de germanul Philipp Kohlscreiber cu.

Novak Djokovic si Rafael Nadal se vor intalni in semifinale la Roland Garros

Mult asteptatul duel dintre Novak Djokovic si Rafael Nadal din semifinalele de la Roland Garros, o reeditare a ultimului act de anul trecut, va avea loc spre satisfactia fanilor si a organizatorilor, dupa ce ambii.

Roland Garros: Novak Djokovic si Rafael Nadal se vor duela in semifinale

Novak Djokovic, cap de serie numarul unu, s-a calificat in semifinalele de la Roland Garros al doilea turneu de Grand Slam al anului), jucatorul din Serbia trecand, in trei seturi, de Tommy Haas Germania - favorit 12). In penultimul act al competitiei de la Paris, Nole se va duela cu Rafael Nadal l-a invins pe Stanislas Wawrinka).

Roland Garros: Roger Federer, eliminat in sferturi de Jo-Wilfried Tsonga

Jo-Wilfried Tsonga s-a calificat, marti, in semifinalele de la Roland Garros dupa ce a dispus, in trei seturi, de Roger Federer. A fost 7-5, 6-3, 6-3 pentru jucatorul francez, dupa o partida care a durat o ora si 50 de minute. In penultimul act al competitiei, Tsonga il va intalni pe David Ferrer l-a invins pe Tommy Robredo).

Federer il depaseste in cinci seturi pe Simon si e in sferturi la Roland Garros

Fostul campion Roger Federer a trecut prin mari emotii, duminica, in meciul cu Gilles Simon disputat in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros.

Nadal si Djokovic se intalnesc in semifinale la Roland Garros

Rafael Nadal si Novak Djokovic au completat, miercuri, tabloul semifinalelor turneului de la Roland Garros dupa ce au castigat in trei seturi meciurile cu Stanislas Wawrinka, respectiv Tommy Haas.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )