Libnet.ro
UNICEF

01:05

Roland Garros: Roger Federer, eliminat in sferturile de finala de Jo-Wilfried Tsonga

B1 B1,
Roland Garros: Roger Federer, eliminat in sferturile de finala de Jo-Wilfried Tsonga

Tenismanul francez Jo-Wilfried Tsonga a reusit sa-l invinga in trei seturi, 7-5, 6-3, 6-3, pe elvetianul Roger Federer, intr-o partida din sferturile de finala ale turneului de Mare Slem de la Roland Garros,. continuă pe B1

Roland Garros: Roger Federer se califica in sferturi, dupa un meci de 5 seturi cu Gilles Simon

Elvetianul Roger Federer, numarul 3 mondial, s-a calificat duminica in sferturile de finala ale turneului de mare slem de la Roland Garros, dupa un meci dificil disputat cu francezul Gilles Simon. Este victoria cu numarul 900 in circuitul profesionist pentru fostul numar unu mondial. El il va intalni in sferturi pe francezul Jo-Wilfried Tsonga.

Roland Garros: Roger Federer, eliminat in sferturi de Jo-Wilfried Tsonga

Jo-Wilfried Tsonga s-a calificat, marti, in semifinalele de la Roland Garros dupa ce a dispus, in trei seturi, de Roger Federer. A fost 7-5, 6-3, 6-3 pentru jucatorul francez, dupa o partida care a durat o ora si 50 de minute. In penultimul act al competitiei, Tsonga il va intalni pe David Ferrer l-a invins pe Tommy Robredo).

Roger Federer, eliminat in sferturile de finala la Roland Garros

Pentru doar a cincea oara din 2004, Roger Federer rateaza calificarea intr-o semifinala a unui turneu de Grand Slam. Jucatorul elvetian, fost lider ATP si cap de serie numarul 2 la Roland Garros, a fost eliminat.

Roland Garros: Victor Hanescu, eliminat in turul trei de Philipp Kohlschreiber

Victor Hanescu locul 54 ATP) a fost eliminat sambata in turul trei al turneului de Grand Slam de la Roland Garros, jucatorul roman fiind invins de germanul Philipp Kohlschreiber, cu scorul de 6-0, 7-6, 6-1.

Roland Garros: Tommy Haas, in sferturile de finala

Tommy Haas favorit 12) s-a calificat in sferturile de finala de la Roland Garros, jucatorul german invingandu-l in trei seturi, scor 6-1, 6-1, 6-3, pe Mikhail Youzhny.

Surpriza la Roland Garros: Tsonga il elimina pe Federer in trei seturi

Jo-Wilfried Tsonga continua cursa pentru a doua finala de Mare Slem din cariera de jucator profesionist dupa ce l-a eliminat, marti, pe elvetianul Roger Federer, cu 7-5, 6-3, 6-3.

Federer il depaseste in cinci seturi pe Simon si e in sferturi la Roland Garros

Fostul campion Roger Federer a trecut prin mari emotii, duminica, in meciul cu Gilles Simon disputat in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros.

Sara Errani si Serena Williams s-au calificat in semifinale la Roland-Garros

Jucatoarea italiana de tenis Sara Errani si sportiva americana Serena Williams s-au calificat, marti, in semifinale la Roland-Garros. Errani a invins-o, in sferturile de finala, cu scorul de 6-4, 7-6 8/6), pe.

Tenis: Sara Errani si Serena Williams s-au calificat in semifinale la Roland-Garros

Jucatoarea italiana de tenis Sara Errani si sportiva americana Serena Williams s-au calificat, marti, in semifinale la Roland-Garros. Errani a invins-o, in sferturile de finala, cu scorul de 6-4, 7-6 8/6), pe.

Tenis: David Ferrer s-a calificat in semifinale la Roland-Garros

Tenismanul spaniol David Ferrer, cap de serie numarul 4, s-a calificat, marti, in semifinale la Roland-Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Ferrer l-a invins, in sferturile de finala, cu scorul de 6.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )