Libnet.ro
UNICEF

07:45

Roland Garros: Tecau si Rojer, calificati in sferturile probei de dublu

România Liberă România Liberă,
Roland Garros: Tecau si Rojer, calificati in sferturile probei de dublu

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 5, a invins, duminica, cu scorul de 6-3, 6-7 7), 6-3, cuplul Florin Mergea/Rohan Bopanna Romania/India), cap de serie numarul 9, si s-a calificat in sferturile de finala ale probei de dublu de la Roland Garros. continuă pe România Liberă

Tecau si Rojer, calificati in sferturile probei de dublu la Roland Garros dupa ce au invins dublulMergea/Bopanna

Perechea romano-olandeza Horia Tecau/Jean-Julien Rojer, a cincea favorita, s-a calificat, duminica, in sferturile de finala ale probei masculine de dublu din cadrul turneului de tenis de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, dupa ce a dispus in trei seturi, cu 6-3, 6-7 7), 6-3, de cuplul romano-indian Florin Mergea/Rohan Bopanna, cap de serie numarul opt.

Roland Garros: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in sferturile probei masculine de dublu

Horia Tecau/Jean-Julien Rojer, a cincea favorita, s-a calificat, duminica, in sferturile de finala ale probei masculine de dublu din cadrul turneului de tenis de la Roland Garros, scrie Agerpres. Perechea.

Horia Tecau S-A CALIFICAT in sferturile de finala ale probei de dublu mixt de la Roland Garros

Perechea Horia Tecau/Katarina Srebotnik Romania/Slovenia) s-a calificat, sambata, in sferturile de fnala ale probei de dublu mixt din cadrul turneului de la Roland Garros si va intalni in faza urmatoare cupl.

Horia Tecau l-a invins pe Florin Mergea si ajunge in sferturi la Roland Garros

Intr-o zi de duminica marcata de ploaia care a cazut in reprize peste Paris, Horia Tecau si Jean Julien Rojer au obtinut calificarea in sferturile de finala ale turneului masculin de dublu de la Roland Garros.

Roland Garros: Horia Tecau, in sferturi la dublu mixt

Perechea Horia Tecau/Katarina Srebotnik Romania/Slovenia) s-a calificat, sambata, in sferturile de fnala ale probei de dublu mixt din cadrul turneului de la Roland Garros si va intalni in faza urmatoare cuplul Maria Jose Martinez Sanchez/Robert Lindstedt Spania/Suedia).

Roland Garros: Horia Tecau si Florin Mergea, adversari in optimile probei masculine de dublu

Tenismenii romani Horia Tecau si Florin Mergea vor fi adversari in optimile de finala ale probei masculine de dublu din cadrul turneului de la Roland Garros, scrie Agerpres. Cuplul romano-indian Florin.

Roland Garros 2015: Horia Tecau s-a calificat in optimi, la dublu

Horia Tecau s-a calificat, alaturi de coechipierul sau, olandezul Jean-Julien Rojer, in optimi pe tabloul de dublu masculin de la Roland Garros. Capi de serie numarul 5, cei doi ar putea juca impotriva lui Florin Mergea.

Roland Garros: Mergea si Bopanna in optimi, unde vor intalni perechea Tecau/Rojer

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna Romania/India), favorita 9, s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, unde va intalni cuplul Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 5.

Roland Garros: Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna s-a calificat in optimi, unde va intalni cuplul Horia Tecau/Jean-Julien Rojer

Perechea romano-indiana Florin Mergea/Rohan Bopanna s-a calificat vineri in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, dupa ce au invins cuplul de americani Austin Krajicek si Donald Young, scor 3-6,.

Elena Bogdan, eliminata in primul tur al probei de dublu la Roland Garros

Perechea Elena Bogdan - Vladimira Uhlirova a fost eliminata in primul tur al probei de dublu de la Roland Garros, de catre perechea formata din Stephanie Foretz Gacon - Amandine Hesse. Cele doua jucatoare din.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )