Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tecau si Rojer, calificati in sferturile probei de dublu la Roland Garros dupa ce au invins dublulMergea/Bopanna

Hotnews Hotnews,
 Tecau si Rojer, calificati in sferturile probei de dublu la Roland Garros dupa ce au invins dublulMergea/Bopanna

Perechea romano-olandeza Horia Tecau/Jean-Julien Rojer, a cincea favorita, s-a calificat, duminica, in sferturile de finala ale probei masculine de dublu din cadrul turneului de tenis de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, dupa ce a dispus in trei seturi, cu 6-3, 6-7 7), 6-3, de cuplul romano-indian Florin Mergea/Rohan Bopanna, cap de serie numarul opt. continuă pe Hotnews

Roland Garros: Tecau si Rojer, calificati in sferturile probei de dublu

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 5, a invins, duminica, cu scorul de 6-3, 6-7 7), 6-3, cuplul Florin Mergea/Rohan Bopanna Romania/India), cap de serie numarul 9, si s-a calificat in sferturile de finala ale probei de dublu de la Roland Garros.

Tecau il invinge pe Mergea si se califica in sferturile de la Roland Garros

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 5, a invins, duminica, cu scorul de 6-3, 6-7 7), 6-3, cuplul Florin Mergea/Rohan Bopanna Romania/India), cap de serie numarul 9, si .

Elena Bogdan, eliminata in primul tur al probei de dublu la Roland Garros

Perechea Elena Bogdan - Vladimira Uhlirova a fost eliminata in primul tur al probei de dublu de la Roland Garros, de catre perechea formata din Stephanie Foretz Gacon - Amandine Hesse. Cele doua jucatoare din.

Alexandra Dulgheru, in turul doi al probei de dublu de la Roland Garros

Alexandra Dulgheru s-a calificat in turul doi al probei de dublu de la Roland Garros, alaturi de Magdalena Rybarikova. Cele doua au invins perechea Mona Barthel - Mandy Minella, in trei seturi, 6 - 3, 4 - 6, 6 - 3. In.

Florin Mergea si Rohan Bopanna, in optimile probei de dublu de la Roland Garros

Perechea romano-indiana Florin Mergea/Rohan Bopanna s-a calificat vineri in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, dupa ce au invins cuplul de americani Austin Krajicek si Donald Young, scor 3-6,.

Irina Begu, eliminata din turneul de dublu de la Roland Garros

Jucatoarea Irina Begu a fost eliminate, vineri, in turul doi al turneului feminine de dublu de la Roland Garros, al doilea concurs de Mare Slem al sezonului.

Roland Garros: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in sferturile probei masculine de dublu

Horia Tecau/Jean-Julien Rojer, a cincea favorita, s-a calificat, duminica, in sferturile de finala ale probei masculine de dublu din cadrul turneului de tenis de la Roland Garros, scrie Agerpres. Perechea.

Horia Tecau S-A CALIFICAT in sferturile de finala ale probei de dublu mixt de la Roland Garros

Perechea Horia Tecau/Katarina Srebotnik Romania/Slovenia) s-a calificat, sambata, in sferturile de fnala ale probei de dublu mixt din cadrul turneului de la Roland Garros si va intalni in faza urmatoare cupl.

Horia Tecau l-a invins pe Florin Mergea si ajunge in sferturi la Roland Garros

Intr-o zi de duminica marcata de ploaia care a cazut in reprize peste Paris, Horia Tecau si Jean Julien Rojer au obtinut calificarea in sferturile de finala ale turneului masculin de dublu de la Roland Garros.

Roland Garros: Horia Tecau, in sferturi la dublu mixt

Perechea Horia Tecau/Katarina Srebotnik Romania/Slovenia) s-a calificat, sambata, in sferturile de fnala ale probei de dublu mixt din cadrul turneului de la Roland Garros si va intalni in faza urmatoare cuplul Maria Jose Martinez Sanchez/Robert Lindstedt Spania/Suedia).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2163 seconds )