Libnet.ro
UNICEF

00:07

Roland Garros 2015: Horia Tecau s-a calificat in optimi, la dublu

România Liberă România Liberă,
Roland Garros 2015: Horia Tecau s-a calificat in optimi, la dublu

Horia Tecau s-a calificat, alaturi de coechipierul sau, olandezul Jean-Julien Rojer, in optimi pe tabloul de dublu masculin de la Roland Garros. Capi de serie numarul 5, cei doi ar putea juca impotriva lui Florin Mergea. continuă pe România Liberă

Roland Garros: Horia Tecau s-a calificat in optimile de finala ale probei de dublu mixt

Horia Tecau s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale probei de dublu mixt la Roland Garros, scrie Mediafax. Perechea Horia Tecau/Katarina Srebotnik Romania/Slovenia) a invins, in runda inaugurala,.

Roland Garros 2015: Mergea si Tecau vor evolua si la dublu mixt. Cine sunt perechile lor

Turneul de la Roland Garros va avea reprezentanti din Romania si in cadrul turneului de dublu mixt, dupa ce Florin Mergea si Horia Tecau au intrat deja pe tabloul principal.

Roland Garros 2015. Sase jucatori romani joaca azi pe zgura de la Paris

Roland Garros 2015. Astazivor evolua nu mai putin de 6 romani pe terenurile de la Roland Garros, in probele de simplu, dublu si dublu mixt.

Live Text Roland Garros 2015. Simona Halep - Lucici-Baroni: ora 15.30. Meciul revansei pentru romanca

Roland Garros 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, o intalneste, miercuri, pe Mirjana Lucici-Baroni 70 WTA), in turul al doilea al grand slam-ului de la Paris.

Roland Garros 2015: Tecau si Mergea, capi de serie. Pe ce loc au urcat

Horia Tecau este cap de serie numarul 5 in cadrul turneului de dublu de la Roland Garros, acolo unde va evolua in primul tur alaturi de coechipierul sau Jean-Julien Rojer. Romanul a inregistrat o noua ascensiune in clasamentul ATP.

Premiera Roland Garros 2015: Irina Begu, calificare fulgeratoare in turul al treilea. Adversara de temut!

Irina Begu, cap de serie numarul 30, s-a calificat in turul al treilea al turneului Roland Garros, dupa ce a eliminat-o cu scorul de 6-2, 6-0, pe croata Ana Konjuh, 94 WTA.

Roland Garros 2015: Andreea Mitu, in turul al doilea. Meci infernal cu Pliskova!

Andreea Mitu 100 WTA) s-a calificat in turul al doilea al turneului de grand slam de la Roland Garros, dupa ce a eliminat-o pe Alize Lim 279 WTA), scor 6-3, 6-2.

Roland Garros 2015: Irina Begu, in turul doi, dupa un meci dificil cu Mattek-Sands. Urmeaza o adversara de 17 ani

Irina Begu, cap de serie 30, s-a calificat in turul al doilea al grand slam-ului de la Paris, Roland Garros, dupa ce a eliminat-o pe americanca Bethanie Mattek-Sands, scor 6-4, 7-6 8/6). Begu a avut parte de un meci incredibil de dificil .

Roland Garros 2015: Romancele incheie primul tur. Programul meciurilor de luni

Ziua a doua a turneului de grand slam de la Roland Garros va aduce sfarsitul primului tur pentru jucatoarele din Romania. Dupa ce Simona Halep s-a calificat deja in runda a doua, alte trei romance vor incerca sa treaca .

Roland Garros 2015: meciurile Simonei Halep si Alexandrei Dulgheru vor fi transmise in direct!

Simona Halep si Alexandra Dulgheru joaca astazi la Roland Garros. Daca ambele inving, romancele se vor intalni in turul al treilea!.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )