Libnet.ro
UNICEF

19:00

Horia Tecau S-A CALIFICAT in sferturile de finala ale probei de dublu mixt de la Roland Garros

Antena3 Antena3,
Horia Tecau S-A CALIFICAT in sferturile de finala ale probei de dublu mixt de la Roland Garros

Perechea Horia Tecau/Katarina Srebotnik Romania/Slovenia) s-a calificat, sambata, in sferturile de fnala ale probei de dublu mixt din cadrul turneului de la Roland Garros si va intalni in faza urmatoare cupl. continuă pe Antena3

Roland Garros: Horia Tecau s-a calificat in optimile de finala ale probei de dublu mixt

Horia Tecau s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale probei de dublu mixt la Roland Garros, scrie Mediafax. Perechea Horia Tecau/Katarina Srebotnik Romania/Slovenia) a invins, in runda inaugurala,.

Roland Garros 2015: Horia Tecau s-a calificat in optimi, la dublu

Horia Tecau s-a calificat, alaturi de coechipierul sau, olandezul Jean-Julien Rojer, in optimi pe tabloul de dublu masculin de la Roland Garros. Capi de serie numarul 5, cei doi ar putea juca impotriva lui Florin Mergea.

Cosmin Olaroiu tine steagul sus. S-a calificat cu Al Ahli in sferturile de finala ale Ligii Campionilor Asiei

Al Ahli, din Emiratele Arabe Unite, antrenata de Cosmin Olaroiu, s-a calificat in sferturile de finala ale Ligii Campionilor Asiei dupa ce a remizat in deplasare, scor 3-3, cu formatia Al Ain.

Roland Garros: Horia Tecau, in sferturi la dublu mixt

Perechea Horia Tecau/Katarina Srebotnik Romania/Slovenia) s-a calificat, sambata, in sferturile de fnala ale probei de dublu mixt din cadrul turneului de la Roland Garros si va intalni in faza urmatoare cuplul Maria Jose Martinez Sanchez/Robert Lindstedt Spania/Suedia).

Roland Garros: Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna s-a calificat in optimi, unde va intalni cuplul Horia Tecau/Jean-Julien Rojer

Perechea romano-indiana Florin Mergea/Rohan Bopanna s-a calificat vineri in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, dupa ce au invins cuplul de americani Austin Krajicek si Donald Young, scor 3-6,.

Roland Garros: Horia Tecau si Florin Mergea, adversari in optimile probei masculine de dublu

Tenismenii romani Horia Tecau si Florin Mergea vor fi adversari in optimile de finala ale probei masculine de dublu din cadrul turneului de la Roland Garros, scrie Agerpres. Cuplul romano-indian Florin.

Duel romanesc in optimile de la Roland Garros. Florin Mergea si Horia Tecau, din nou fata in fata

Florin Mergea si Horia Tecau, cei mai buni jucatori de dublu ai Romaniei, se vor infrunta pentru a treia oara in acest an.

Roland Garros: Horia Tecau si Florin Mergea, in turul doi al turneului de dublu

Echipele din care fac parte jucatorii Horia Tecau si Florin Mergea au obtinut, miercuri, calificarea in mansa secunda a turneului de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului.

Romanii au talent, semifinala 4. Cine s-a calificat in finala!

Aseara a avut loc semifinala 4 a show-ului Romanii au talent, de la Pro TV. Din cei 12 concurenti, 3 au primit cele mai multe voturi pentru a participa mai apoi in finala concursului. Iata despre cine este vorba.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2519 seconds )