Libnet.ro
UNICEF

01:06

Rolls-Royce lucreaza la un nou proiect. Nava autonoma care poate detecta minele marine

Adevărul Adevărul,
Rolls-Royce lucreaza la un nou proiect. Nava autonoma care poate detecta minele marine

Producatorul englez de motoare si automobile, Rolls-Royce, a anuntat ca lucreaza la o noua idee, un vas care navigheaza singur si care poate patrula frontiere si detecta mine marine ascunse. continuă pe Adevărul

Rolls-Royce lucreaza la o nava autonoma pentru patrulare si detectarea de mine

Rolls-Royce are in plan crearea unei nave de ultima generatie, care sa transforme misiunile de patrulare, de supraveghere si nu numai. Cea mai noua varianta a navei are o lungime de 60 de metri, iar autonomia este mai mult decat rezonabila, ajungand la 100 de zile. Viteza maxima a ambarcatiunii este de 25 de noduri, [].

Cristian Busoi: Summitul UE de la Sibiu va fi startul unui nou proiect de tara. Aplanarea diferentelor Vest - Est tine si de determinarea estului

Declaratia presedintelui Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, prin care cere organizarea unui Summit la Sibiu a doua zi dupa Brexit, pentru a se stabili viitorul Uniunii Europene, are efect terapeutic.

Proiect de lege care sa descurajeze violenta in familie: impacarea partilor nu va inlatura raspunderea penala

Aproximativ 60 de parlamentari PNL, PSD, ALDE si USR s-au gandit la un proiect de lege care are ca scop incetarea violentei in familie. Astfel, va fi eliminata din Codul Penal posibilitatea ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )