Libnet.ro
UNICEF

07:45

Roma Masters: Duel Rafael Nadal vs Stanislas Wawrinka in sferturi

Hotnews Hotnews,
 Roma Masters: Duel Rafael Nadal vs Stanislas Wawrinka in sferturi

Rafael Nadal, cap de serie numarul patru, l-a invins pe John Isner, reusind astfel sa se califice in sferturile turneului Masters de la Roma. In acesta faza a competitiei, ibericul il va intalni pe Stanislas Wawrinka a trecut de Dominic Thiem). continuă pe Hotnews

Roma Masters: Rafael Nadal, in turul trei - Urmeaza duelul cu John Isner

Rafael Nadal locul sapte in ierarhia ATP) a acces, miercuri, in turul trei al turneului Masters de la Roma, ibericul trecand fara nicio problema de Marsel Ilhan locul 87 ATP - sportiv venit din calificari), scor 6-2, 6-0.

FOTO. Rafael Nadal a deschis un restaurant, impreuna cu Enrique Iglesias si Pau Gasol

Jucatorul de tenis Rafael Nadal, 7 ATP, a puz bazele unui lant de restaurante, impreuna cu solistul Enrique Iglesias si baschetbalistul Pau Gasol. Primul restaurant al celor trei a fost deschis in Madrid.

Rafael Nadal iese din top cinci mondial dupa zece ani

Infrangerea suferita in finala de la Madrid in fata lui Andy Murray, de altfel prima pentru Rafael Nadal pe zgura in fata britanicului, a facut ca jucatorul iberic sa iasa pentru prima data in ultimii zece ani din topul cinci al clasamentului mondial.

ATP: Rafael Nadal a iesit din TOP 5 dupa zece ani (se afla pe 7) - Florin Mergea a urcat pe 14 dupa victoria de la Madrid

Florin Mergea a inregistat un salt de cinci locuri in ierarhia ATP de dublu, sportivul roman aflandu-se pe 14. Dupa ce a pierdut categoric finala de la Madrid, Rafael Nadal a coborat pana pe 7, fiind pentru prima data in ultimii zece ani cand iese din TOP 5.

Roma Masters: Grigor Dimitrov, in turul doi

Grigor Dimitrov cap de serie numarul zece) s-a calificat, luni, in turul doi al turneului Masters de la Roma, jucatorul din Bulgaria invingandu-l pe Jerzy Janowicz, din Polonia, scor 6-3, 7-64).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )