Libnet.ro
UNICEF

22:45

Roma Masters: Rafael Nadal s-a calificat in semifinale

Hotnews Hotnews,
Roma Masters: Rafael Nadal s-a calificat in semifinale

Spaniolul Rafael Nadal, cap de serie numarul 5, s-a calificat vineri in semifinalele turneului de Masters de la Roma, dupa ce l-a invins pe conationalul sau David Ferrer favoritul numarul 4), cu scorul de 6-4, 4-6, 6-2. continuă pe Hotnews

Roma Masters: Novak Djokovic, in optimi dupa o victorie lejera cu Dolgopolov

Novak Djokovic, cap de serie numarul unu, s-a calificat in optimile Masters-ului de la Roma, jucatorul din Serbia trecand, scor 6-1, 6-4, de Alexandr Dolgopolov, din Ucraina.

Roma Masters: Jo-Wilfried Tsonga, eliminat de Jerzy Janowicz

Jo-Wilfried Tsonga cap de serie numarul opt) a fost eliminat in turul doi al Masters-ului de la Roma, francezul fiind invins de Jerzy Janowicz, din Polonia.

Roma Masters: Jo-Wilfried Tsonga si Andy Murray, eliminati in turul II

Jo-Wilfried Tsonga cap de serie numarul opt) a fost eliminat in turul doi al Masters-ului de la Roma, francezul fiind invins de Jerzy Janowicz, din Polonia. O alta surpriza a zilei a fost eliminarea lui Andy Murray: a abandonat la 1-1 la seturi in fata lui Marcel Granollers.

Roma Masters: Tommy Haas (favorit 13), eliminat de Mikhail Youzhny

Tommy Haas, favorit numarul 13, a fost eliminat in primul tur al Masters-ului de la Roma, germanul fiind invins in doua seturi, scor 6-4, 6-3, de Mikhail Youzhny, din Rusia.

Roma Masters: Simona Halep, in optimi dupa ce a trecut de Agnieszka Radwanska

Simona Halep, numarul 64 in clasamentul WTA, a invins-o pe Agnieszka Radwanska, furnizand una din cele mai mare surprize ale zilei de la Masters-ul Romei. Venita din calificari, Simona a avut nevoie de doua ore pentru a o elimina pe favorita numarul patru.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )