Libnet.ro
UNICEF

10:00

Romaero a incheiat un contract de peste 60 milioane lei cu Fortele Aeriene Romane

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romaero a incheiat un contract de peste 60 milioane lei cu Fortele Aeriene Romane

Romaero Bucuresti, companie de stat specializata in intretinerea si repararea avioanelor civile si militare de transport de pasageri sau cargo, a incheiat cu Fortele Aeriene Romane un contract in valoare de peste 60 milioane lei, adica peste 130% din intreaga cifra de afaceri realizata de companie in anul 2016, potrivit News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Avioanele Hercules si Spartan ale Fortelor Aeriene Romane vor fi intretinute de Romaero in baza unui contract de peste 60 milioane lei

Romaero Bucuresti, companie de stat specializata in intretinerea si repararea avioanelor civile si militare de transport de pasageri sau cargo, a incheiat cu Fortele Aeriene Romane un contract in valoare de peste 60 milioane lei. intelegerea vizeaza, printre altele, intretinerea flotei de transport a Fortelor Aeriene Romane care este compusa din 5 aparate C-130 Hercules si 7 aparate C-27J Spartan.

Business report:Contracte de peste 800 de milioane de lei pentru reabilitarea a circa 230 de kilometri de drumuri judetene;Pe ce au cheltuit primariile din Bucuresti 7,5 milioane de lei;Romanii cheltuie putin pe haine si incaltaminte comparativ cu ceilal

Peste 8. 800 de civili iau pensii speciale, iar numarul lor a crescut continuu in ultimul an. Magistratii pensionati au luat, in octombrie, in medie, de peste cinci ori mai multi bani la pensie de la bugetul de stat, adica din banii tuturor contribuabililor, decat li s-ar fi cuvenit in baza contributiei pe care au virat-o la sistemul de pensii publice. Achizitii record pe piata romaneasca. Au existat chiar si tranzactii de sute de milioane de euro, unele dintre ele au castigat chiar titlul de recorduri istorice. Autorul celei mai mari tranzactii a anului a fost Enel.

Peste 60 de sanctiuni contraventionale, constatate in primele doua zile ale noului an

In primele doua zile ale anului 2018, politistii au intervenit la peste 70 de evenimente. Au aplicat peste 60 de sanctiuni contraventionale, iar in urma actiunilor si interventiilor efectuate au constatat 20 de infractiuni.

Casa de asigurari de sanatate: peste 60% din medicii de familie au semnat contractele pentru 2018

Peste 60% din medicii de familie au semnat actele aditionale de prelungire pentru trimestrul I al anului 2018 a contractelor incheiate de furnizorii de servicii medicale cu casele de asigurari de sanatate, iar programul de lucru al caselor a fost prelungit astfel incat sa poata fi semnate aceste acte aditionale, pentru a asigura continuitate in acordarea asistentei medicale, anunta Casa Nationala de Asigurari de Sanatate intr-un comunicat.

Peste 60 de apeluri de urgenta la Salvamont in ultimele 24 de ore

Unii dintre romanii care si-au petrecut Revelionul la munte au avut nevoie de sprijinul salvamontistilor. Salvatorii au primit in ultimele 24 de ore peste 60 de apeluri de urgenta, cele mai multe, 11, fiind pentru Salvamont Straja.

Administratia Porturilor Maritime Constanta estimeaza un profit net de 50,1 milioane lei pentru 2017

Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime Constanta, aflata sub autoritatea Ministerului Transporturilor, estimeaza un profit net de 50,1 milioane lei pentru anul trecut, la venituri totale de 330,04 milioane lei, arata proiectul bugetului de venituri si cheltuieli rectificat pe anul 2017, publicat in dezbatere miercuri de minister.

Fonduri europene de 670 milioane lei pentru reabilitarea a circa 230 de kilometri de drumuri judetene

Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene MDRAPFE) anunta semnarea a sase proiecte in valoare totala de peste 800 de milioane de lei, din care 670 de milioane de lei fonduri europene, pentru reabilitarea a circa 230 de kilometri de drumuri in judetele Brasov, Covasna, Mures, Sibiu si Vaslui.

Un fost primar si o prim procuroare, trimisi in judecata de DNA pentru o despagubire ilegala de 35 de milioane de lei

Procurorii DNA i-au trimis in judecata pe Florin Fratica, fostul primar al comunei argesene Bradu, si pe Daniela Manolache, prim procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Urziceni, in dosarul acordarii unei despagubiri ilegale de peste 35 de milioane lei.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )