Libnet.ro
UNICEF

05:30

Un roman castiga 300 de euro pe zi in Germania pentru levitat: Sta ore in sir pe un bulevard, doar sprijinit intr-un toiag (VIDEO)

B1 B1,
Un roman castiga 300 de euro pe zi in Germania pentru levitat: Sta ore in sir pe un bulevard, doar sprijinit intr-un toiag (VIDEO)

Un roman care sta degeaba pe un bulevard din Dusseldorf, Germania, castiga trei sute de euro pe zi. De fapt, barbatul leviteaza ore in sir pentru trecatori, iar cei mai creduli lasa omului cativa euro in. continuă pe B1

Smeeianu dixit: In contextul vehicularii in mass-media a unor informatii incorecte, precizam: remuneratia neta a Dir.General al Postei Romane este de 5.000 Euro lunar. Pentru participarea la sedintele Consiliului de Administratie se adauga o indemnizatie

In contextul vehicularii in mass-media a unor informatii incorecte, referitoare la nivelul remuneratiei domnului Ion Smeeianu, Directorul General al Companiei Nationale Posta Romana, facem urmatoarele precizari: remuneratia neta a Directorului General al Postei Romane este de 5. 000 Euro lunar. Pentru participarea la sedintele Consiliului de Administratie, ca membru neexecutiv,se adauga o indemnizatie de 1. 000 Euro net), se arata intr-un comunicat de presa trimis HotNews de conducerea Postei, joi la pranz.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )