Libnet.ro
UNICEF

10:15

Un roman a cucerit cel mai inalt varf muntos din Antarctica. Traseul a fost extrem de dificil

Antena3 Antena3,
Un roman a cucerit cel mai inalt varf muntos din Antarctica. Traseul a fost extrem de dificil

Un clujean a cucerit cel mai inalt varf din Antarctica! Ciprian Patrascu a ajuns pana la 4. 897 de metri, cat masoara varful Vinson, dupa un traseu final extrem de dificil care a durat opt ore. Nu a fost. continuă pe Antena3

FOTO Alpinistul clujean care a cucerit cel mai inalt varf de la Polul Sud

Ciprian Patrascu este primul alpinist clujean care se poate mandri ca a cucerit cel mai inalt varf din Antartica, varful Vinson 4897 metri). Alpinistul a fost, intre 22 noiembrie si 8 decembrie, intr-o expeditie internationala alcatuita din 7 participanti: un nepalez, un canadian, un olandez, un australian, doi americani si un roman.

Un alpinist din Cluj a reusit sa cucereasca Vinson, cel mai inalt varf din Antarctica

Ciprian Patrascu, un alpinist clujean in varsta de 37 ani, a reusit sa cucereasca Varful Vinson 4. 897 de metri), cel mai inalt din Antarctica, unde a fost intr-o expeditie internationala in perioada 22.

Bulgaria, care a atins cel mai inalt nivel de CORUPTIE din ultimii 15 ani, cere UE sa renunte la MCV

Coruptia din Bulgaria a atins, in 2014, cel mai ridicat nivel din ultimii 15 ani in aceasta tara, fenomenul avand ramificatii la cel mai inalt nivel politic, arata un raport realizat de Centrul de Studii.

Forbes: Dr. Dre este cel mai bine platit muzician din 2014. Ce vedete urmeaza in top

Producatorul muzical si cantaretul Dr. Dre a fost cel mai bine platit muzician din anul 2014, cu venituri estimate la 620 de milioane de dolari, potrivit unui top intocmit de revista Forbes, informeaza Mediafax.

Ion Tiriac, cel mai bogat fost sportiv din lume

La 75 de ani, Ion Tiriac se mai poate lauda cu un titlu. Nu la Roland Garros, ci in Cartea Recordurilor, scriu jurnalistii americani. Este cel mai bogat fost sportiv din lume. il depaseste chiar si pe David.

Ion Tiriac, cel mai bogat fost sportiv din lume - Averea sa, de doua ori mai mare decat a lui Michael Jordan

Fostul tenismen si jucator de hochei pe gheata Ion tiriac, in varsta de 75 de ani, in prezent om de afaceri, detine o avere personala de doua miliarde de dolari, fiind astfel cel mai bogat fost sportiv din lume, potrivit World Record Academy.

Celebrity NetWorth: Ion Tiriac, cel mai bogat fost sportiv din lume

Ion Tiriac este cel mai bogat fost sprtiv din lume, el ocupand prima pozitie intr-un clasament realizat de americanii de la Celebrity Networth, relateaza DigiSport. Cine e cel mai bogat fost sportiv de.

Studiu: Coruptia in Bulgaria, la cel mai inalt nivel din ultimii 15 ani

Coruptia a atins, in 2014, cel mai ridicat nivel din ultimii 15 ani in Bulgaria, conform unui raport realizat de Centrul de Studii Democratice CSD), informeaza AFP, conform Mediafax.

Record romanesc: Un alpinist din Transilvania, pe culmile Antarcticii

Alpinistul clujean Ciprian Patrascu, in varsta de 37 de ani, a reusit o premiera romaneasca in Antarctica, acolo unde a reusit sa escaladeze cel mai inalt varf al continentului inghetat.

Doi montaniarzi din Targoviste au plecat in cucerirea celui mai inalt munte din America de Nord: vulcanul Orizaba

Dupa ce au fluturat steagul Municipiului Targoviste pe cele mai inalte culmi din Europa sau Asia, Geo Badea si Marius Popescu ataca acum si cel mai inalt vulcan din America de Nord. Orizaba este situat in Mexic si poarta numele de muntele stelelor, avand o inaltime de 5636 de metri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )