Libnet.ro
UNICEF

09:00

Un roman este cel mai batran barbat din lume. Dumitru Comanescu tocmai a preluat acest titlu, la varsta de 111 ani si 202 zile

Antena3 Antena3,
Un roman este cel mai batran barbat din lume. Dumitru Comanescu tocmai a preluat acest titlu, la varsta de 111 ani si 202 zile

Dumitru Comanescu a devenit joi, oficial, cel mai batran barbat din lume, dupa decesul britanicului Robert Weighton, care, la 112 ani, era cel mai longeviv barbat de pe planeta. continuă pe Antena3

Business report: Programul IMMInvest la zi. Tudor Coman are 17 ani si este cel mai tanar angajat al Adobe Romania. Programul oficial de convergenta 2020. Adrian Oros: N-a mai fost de 50-60 de ani o seceta ca acum

Programul IMMInvest la zi: 582 de companii au primit finantare in valoare totala de 500 mil. lei * Programator de la 15 ani. Tudor Coman, are 17 ani si este cel mai tanar angajat al Adobe Romania. * Programul oficial de convergenta 2020: Deficit bugetar de 6,7%, contractie economica de 14,4% in T2. * Adrian Oros: N-a mai fost de 50-60 de ani o seceta ca acum * Carantina totala nu mai e privita ca o solutie in fata unui al doilea val al pandemiei.

Roland Garros 2020 ar putea fi organizat la finalul lui septembrie Simona Halep a cucerit French Open in 2018 si e considerata una dintre cele mai bune tenismene din lume pe zgura (VIDEO)

Roland Garros 2020, turneu la care Simona Halep va fi cel mai probabil cotata cu prima sansa, va avea loc in toamna. Guy Forget, directorul French Open, a anuntat ca lucreaza indeaproape cu autoritatile.

Cel mai aglomerat aeroport din lume in perioada pandemiei...in unele sambete

Aeroportul International din Anchorage, Alaska, nu are cascadele sau opulenta aeroportului Changi din Singapore sau cele opt piste ale aeroportului OHare din Chicago, dar acest micut aeroport fara pretentii, aflat la jumatatea distantei dintre New York si Tokyo, a asistat la o neasteptata crestere in proeminenta in ultimul timp, relateaza CNN.

Scottie Pippen, despre cel mai bun baschetbalist din istorie: Nu e Michael Jordan

S-a declarat dezamagit si nervos dupa ce a vazut documentarul The Last Dance, iar acum a iesit cu o alta serie de declaratii, de aceasta data pentru Essentially Sports. Scottie Pippen a vorbit despre cel mai bun jucator din istoria NBA, iar acesta nu este Michael Jordan.

Ministrul Economiei explica de ce romanii platesc cel mai scump gaz din Europa

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a explicatde ce romanii platesc cel mai scump gaz din Europa: Piata a fost complet dezechilibrata in momentul aparitiei OUG 114 care practic a plafonat pretul la producator.

Cel mai tanar roman angajat la Adobe: cum a atins performanta un licean de 17 ani

Adobe are in Romania cel mai mare sediu din aceasta regiune a Europei, iar Tudor Coman este cel mai tanar angajat al diviziei autohtone, la doar 17 ani. La prima vedere, Tudor Coman este un elev.

Ce calitati trebuie sa aiba viitorul iubit al celei mai frumoase jucatoare de tenis din lume

Eugenie Bouchard este una dintre cele mai indragite sportive din lume. Apreciata in mod special detabara masculina pentru frumusetea sa, jucatoarea in varsta de 26 de ani a vorbit deschis despre.

Tariceanu, despre Basescu: Cel mai aprig opozant al majorarii veniturilor pensionarilor

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, l-a criticat, luni, pe Traian Basescu, afirmand ca, dupa ce in 2010 a taiat pensiile cu 15%, acum este cel mai aprig opozant al majorarii veniturilor pensionarilor, desi primeste doua pensii si o indemnizatie grasa de europarlamentar.

FOTO Cea mai mica plaja din lume. Cum arata paradisul creat de natura intr-o zona turistica spectaculoasa

O plaja spectaculoasa din nordul Spaniei este considerata a fi cea mai mica din lume, avand doar 40 de metri lungime.

Merkel: Parteneriatul cel mai important al Europei este cu SUA, dar UE are un interes strategic in relatia cu China

Cancelarul german, Angela Merkel, a declarat, miercuri, ca cel mai important parteneriat al Europei este cel cu SUA, comentand insa ca acesta nu este asa cum si-ar dori, mai ales in probleme legate de mediu. in context, liderul de la Berlin a spus ca UE are un interes strategic in colaborarea cu China care va revendica pozitia de lider in actuala arhitectura internationala. Germania va prelua presedintia rotativa a UE de la 1 iulie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2232 seconds )