Libnet.ro
UNICEF

19:30

Un roman plecat in Germania la cules de sparanghel a murit infectat cu coronavirus

Antena3 Antena3,
Un roman plecat in Germania la cules de sparanghel a murit infectat cu coronavirus

Un roman plecat la munca in Germania, la cules de sparanghel, a murit infectat cu coronavirus, dupa aproximativ trei saptamani de cand a ajuns in orasul Bad Krozingen din landul Baden-Wurttemberg. continuă pe Antena3

Cu cati bani s-a intors un roman, dupa trei luni de cules sparanghel in Germania

Un roman care a lucrat si anul trecut in Germania, si s-a intors de acolo nemultumit de banii primiti, a plecat acum din nou sa munceasca in acea tara, pentru ca la noi a ramas fara serviciu, din cauza coronavirusului.

VIDEO Ce spun romanii plecati la cules sparanghel in Germania: Aici muncesti si pleci acasa cu o gramada de bani

Aflat la cules sparanghel, la o ferma din Germania, un barbat din Moldovita, judetul Suceava, si-a intrebat colegii ce parere au despre conditiile de munca si de cazare. Interviul a fost inregistrat pe camp, unde muncitorii sezonieri isi desfasoara activitatea.

Fostul mare rabin al Israelului a murit infectat cu COVID-19

Fostul mare rabin al Israelului Eliyahu Bakshi-Doron a murit duminica din cauza unei infectii cu noul coronavirus, a anuntat spitalul Shaare Zedek din Ierusalim, noteaza AFP, citat de Agerpres. in varsta de 79 de ani, rabinul Bakshi-Doron a fost marele rabin sefard al Israelului intre 1993 si 2003. Nascut la Ierusalim in 1941, el a fost mare rabin al orasului port Haifa nord) timp de 18 ani inainte de a fi ales mare rabin al Israelului. in 2000, in cursul vizitei efectuate in Israel de papa Ioan Paul al II-lea, el a avut o intalnire cu acesta, fapt ce i-a atras numeroase critici din partea unor rabini ultraortodocsi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )