Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cu cati bani s-a intors un roman, dupa trei luni de cules sparanghel in Germania

Antena3 Antena3,
Cu cati bani s-a intors un roman, dupa trei luni de cules sparanghel in Germania

Un roman care a lucrat si anul trecut in Germania, si s-a intors de acolo nemultumit de banii primiti, a plecat acum din nou sa munceasca in acea tara, pentru ca la noi a ramas fara serviciu, din cauza coronavirusului. continuă pe Antena3

Ce masini noi s-au vandut in primele trei luni

In primele luni ale anului vanzarile de masini noi au tot scazut in tara, singurul segment la care a fost o crestere fiind cel al masinilor electrice care reprezinta insa doar 1% din total. Cel mai vandut model a fost Logan, dar vanzarile s-au injumatatit, iar la alte doua modele din top zece scaderile au fost mai mari de 40%, arata datele APIA. Scaderea a fost de 33% in martie si de 24% la trei luni.

ROBOR la trei luni a scazut la 2,51%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 2,51%, de la 2,52%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a scazut la 2,52%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 2,52%, de la 2,53%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

O astronauta se pregateste sa revina pe pamant, dupa 6 luni la Statia Spatiala Internationala: Ma tem ca ma voi simti mai izolata pe Terra decat aici. Este suprarealist

Astronauta Jessica Meir considera experienta izolarii pe Terra din cauza pandemiei de coronavirus ca fiind una suprarealista. Dupa sapte luni petrecute pe Statia Spatiala Internationala, Meir se pregateste de revenirea pe Terra. Ma tem ca ma voi simti mai izolata pe Terra decat aici, spune Meir.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )