Libnet.ro
UNICEF

00:07

Romanca voluntara pentru vaccinul anti-COVID, detalii exclusive la Sinteza zilei

Antena3 Antena3,
Romanca voluntara pentru vaccinul anti-COVID, detalii exclusive la Sinteza zilei

Silvia Campeanu, o avocata romanca, ce a ales sa traiasca in Marea Britanie, a fost selectata de o companie farmaceutica din tara adoptiva ca voluntar in testarea vaccinului anti-COVID. Silvia a trecut recent printr-o drama uriasa: si-a pierdut tatal din cauza noului coronavirus, asa ca isi doreste din rasputeri ca SARS-CoV-2 sa nu mai faca alte victime. continuă pe Antena3

Pfizer, foarte aproape de o cerere de autorizare pentru vaccinul Covid-19

Directorul general al grupului farmaceutic american Pfizer a confirmat marti ca o cerere de autorizare de introducere pe piata pentru vaccinul Covid-19 va fi depusa foarte curand in Statele Unite, ceea ce ar putea permite ca primele vaccinari sa aiba loc in decembrie, daca totul merge bine, relateaza AFP.

Povestea unui jurnalist AFP, voluntar pentru vaccinul Moderna: incercam sa ajutam intr-o lume nebuna

Unul dintre elementele cruciale in cursa frenetica pentru un vaccin impotriva coronavirusului este recrutarea a zeci de mii de oameni gata sa participe la studiile clinice. Corespondentul AFP din Miami, Leila Macor, este una dintre ele. Leila a participat la studiile de faza 3 ale Moderna si povesteste din interior motivele, etapele si efectele resimtite.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )