Libnet.ro
UNICEF

05:30

Romani care dezvolta Romania. Un business de mare viteza

Antena3 Antena3,
Romani care dezvolta Romania. Un business de mare viteza

Grampet Debreceni este una dintre cele mai mari uzine maghiare deasupra careia flutura un steg romanesc. in 2009 a devenit necesara privatizarea firmei. Noul proprietar a devenit Grampet S. , spune Miklos Toth, director Grampet Debrecen Vagongyar. Grampet Group este cel mai mare grup de companii private feroviare cu actionariat romanesc, din Europa de Sud-Est. continuă pe Antena3

Romani care dezvolta Romania. Grupul Superbet sustine sportul romanesc

Superbet este cel mai mare operator de jocuri de noroc din Romania cu o retea retail de peste 1. 000 de agentii in toata tara si un numar de aproape 15 milioane de pariuri clasate lunar.

Romani care dezvolta Romania. Antreprenori in lupta cu sedentarismul

Cand crezi ca nu mai poti, mai poti un pic! Acesta este principiul dupa care se ghideaza trei tineri antreprenori din Cluj, care nu doar ca lupta impotriva sedentarismului, ci si au castigat o batalie si mai importanta: cea cu preconceptiile legate de dificultatea de a deschide o afacere in Romania. in 2020, tinerii vor mai deschide inca o sala de sport in Cluj-Napoca, iar mai apoi au de gand sa se extinda si in alte judete.

Ce au patit doi romani care au plecat in Siberia cu o Dacia Duster. Au avut parte de un soc total

Un cuplu de romani a avut parte de momente socante, in cadrul unei aventuri tocmai pana in Siberia. Acestia au plecat intr-o expeditie intr-un autoturism Dacia Duster si au trait cel mai mare cosmar al vietii, cand au realizat ca le lipsesc cateva lucruri de valoare. Nu va ganditi ca Kinga si Atilla Bertici aveau .

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )