Libnet.ro
UNICEF

00:07

Romani din Canada, condamnati PE VIATA pentru ca si-au lasat copilul sa moara

B1 B1,
Romani din Canada, condamnati PE VIATA pentru ca si-au lasat copilul sa moara

Emil si Rodica Radita, doi romani stabiliti in Canada, au fost condamnati la inchisoare pe viata pentru moartea copilului lor, Alex Radita. Adolescentul in varsta de 15 ani a. continuă pe B1

VIDEO. Surpriza de Dragobete. Militarii romani din Afganistan au cantat pentru iubitele lor de acasa o melodie a trupei Taxi

Militarii Batalionului 341 Infanterie de la Constanta, dislocat in Afganistan, le-au oferit o surpriza sotiilor si iubitelor aflate in Romania, cu prilejul zilei de Dragobete.

Romanii ce si-au ucis copilul in Canada, condamnati la inchisoare pe viata: L-au infometat pe tanar pana a murit

Romanii Emil si Rodica Radita au fost condamnati la inchisoare pe viata dupa ce si-au ucis fiul adolescent. Tanarul a murit la varsta de 15 ani din cauza unuid iabet netratat si a neglijentei parintilor, el ajungand sa cantareasca doar 17 kilograme. Magistratii canadieni au explicat ca cei doi parinti romani au planificat uciderea fiului lor si l-au fortat sa ramana inchis in casa in timp ce il infometau pana la moarte, transmite CBC Canada citati de News. ro.

Probleme pentru parintii romani din Austria. Guvernul vrea sa taie alocatiile copiilor

Guvernul de la Viena vrea sa ia o decizie importanta in ceea ce priveste alocatiile copiilor romani. Austria a platit intr-un singur an aproximativ 250 de milioane de euro alocatii.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )