Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romani evacuati din China cu ajutorul Marii Britanii si al Fortele Aeriene Romane. Cum se prezinta starea lor de sanatate si ce masuri de precautie va aplica Ministerul Sanatatii (FOTO)

B1 B1,
Romani evacuati din China cu ajutorul Marii Britanii si al Fortele Aeriene Romane. Cum se prezinta starea lor de sanatate si ce masuri de precautie va aplica Ministerul Sanatatii (FOTO)

Doi romani aflati in regiunea chineza Wuhan au fost adusi inapoi in tara cu ajutorul Marii Britanii si al Fortele Aeriene Romane, se arataintr-un comunicat de presa al Ministerului Apararii. continuă pe B1

Doi romani adusi din China, via Berlin, suspecti de coronavirus

Doi cetateni romani care au fost transportati din China in Germania, la Berlin, au fost adusi in tara duminica seara, starea lor fiind una buna, ambii fiind in curs de testare pentru infectia cu coronavirus, a informat Ministerul Sanatatii.

Doi romani evacuati din China, adusi in tara cu o aeronava MApN

Doi barbati romani, care au fost evacuati din China la Berlin, au fost adusi in tara duminica seara cu o aeronava de tip C-27J Spartan apartinand Fortelor Aeriene Romane. Cei doi vor fi testati pentru coronavirus, dupa care vor ramane inca 14 zile sub supraveghere medicala, anunta Ministerul Sanatatii.

Mike Pence: Decizia Marii Britanii privind Huawei risca sa afecteze negocierile comerciale cu SUA

Decizia Marii Britanii de a colabora cu grupul chinez de telecomunicatii Huawei ar putea afecta negocierile cu Statele Unite pentru un acord comercial, a sugerat vineri vicepresedintele american Mike Pence, potrivit Mediafax.

Doi romani din China, adusi in tara cu o aeronava MApN, via Germania. Ei vor fi plasati in carantina si testati pentru coronavirus

Doi cetateni romani care se aflau in Germania, la Berlin, dar care anterior au fost in China, au fost adusi in tara in cursul serii de duminica, ei urmand a fi plasati in carantina si testati pentru coronavirus, anunta Ministerul Sanatatii intr-un comunicat de presa. Cei doi nu prezinta simptome specifice virusului, masura fiind una preventiva. MAE: Romanii au fost adusi din China cu un zbor organizat de Marea Britanie, iar in tara cu o aeronava militara pusa la dispozitie de Ministerul Apararii.

Alerta de CORONAVIRUS la Galati: 13 persoane venite din China, in carantina

Alerta la Galati! 13 persoane, dintre care cinci cetateni chinezi si opt romani, veniti in Galati, din China, sunt tinuti in carantina la domiciliu. Directia de Sanatate Publica DSP) Galati.

LIVETEXT Coronavirusul din China. Bilantul mortilor a depasit 700 si se apropie de cel consemnat in timpul epidemiei SARS Un american si un japonez au murit in Wuhan

Noua epidemie de coronavirus din China este pe cale sa ajunga la un bilant al mortilor mai mare decat SARS, numarul deceselor crescand sambata cu 86, pana la 722, transmite Reuters. Pandemia SARS, provocata tot de un coronavirus care a sarit de la animale la oameni, a ucis, in 2002-2003, la nivel global, 774 de persoane. 31 Mai multi experti americani in boli infectioase asteapta inca aprobarea de a intra in China13. 26 Vela: Sper ca luni sa fie deblocata OUG privind termoscanerele si carantina, altfel avem o problema grava13. 04 Profesoara din Suceava care s-a intors din China nu este infectata cu coronavirus 12. 57 Cinci cetateni britanici au fost diagnosticati cu coronavirus in Franta11. 19 Autoritatile chineze au interzis Foxconn, furnizor Apple, sa reinceapa productia pe 10 februarie10. 52 Al doilea spital construit de urgenta in Wuhan isi incepe activitatea10. 04 China, fabrica lumii, presata de marile companii sa reinceapa productia .

Targu Mures: Parintii unor elevi cer izolarea unui copil a carui mama se va intoarce din China peste cateva zile

Parintii unor elevi de la Scoala Gimnaziala George Cosbuc din Targu Mures au cerut, in scris, conducerii scolii izolarea unui copil a carui mama se va intoarce din China in zilele urmatoare, de teama ca femeia sa nu fie purtatoare de coronavirus, solicitand ca elevul sa stea acasa pe perioada in care mama lui se va afla in carantina, transmite Agerpres.

Apple prelungeste perioada in care magazinele din China vor ramane inchise din cauza epidemiei

Apple prelungeste perioada in care magazinele din China ale companiei vor ramane inchise dn cauza ep.

Studenta din China, transportata de urgenta de pe aeroport la Matei Bals din cauza coronavirusului

Alerta, dupa ce o studenta a ajuns sambata noapte din China. Aceasta a fost transportata la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals pentru testul de coronavirus. Tanara a fost pentru doua saptamani in vacanta intr-una dintre cele mai afectate zone de virusul ucigas.

Metoda inedita prin care Putin se fereste de coronavirusul din China

Coronavirusul din China a speriat pe multa lume. Inclusiv pe presedintele Rusiei, Vladimir Putin. Coronavirusul din China s-a raspandit rapid in multe colturi ale lumii. A depasit granitele.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )