Libnet.ro
UNICEF

19:31

Romani judecati in Spania fiindca au fortat mai multi compatrioti sa cerseasca

Antena3 Antena3,
Romani judecati in Spania fiindca au fortat mai multi compatrioti sa cerseasca

Situatie revoltatoare in Spania. Doi romani sunt judecati dupa ce timp de mai bine de un an au obligat sa cerseasca mai multi compatrioti carora le promisesera locuri de munca. Acestia au reusit sa dispara, iar din acest motiv, sedinta de judecata care urma sa aiba loc in aceasta saptamana a fost suspendat, iar cei doi sunt cautati de catre autoritatile spaniole. continuă pe Antena3

Romani judecati in Spania fiindca au fortat mai multi compatrioti sa cerseasca. Calvarul indurat de cersetorii de nevoie

Doi romani judecati in Spania pentru ca timp de mai bine de un an au obligat sa cerseasca mai multi compatrioti carora le promisesera locuri de munca au reusit sa dispara. Din acest motiv, sedinta de judecata care urma sa aiba loc in aceasta saptamana a fost suspendat, iar cei doi sunt cautati de catre autoritatile spaniole.

Iohannis: Sunt foarte hotarat sa negociez la sange sa obtinem cat mai multi bani pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis va negocia la la sange pentru ca Romania sa obtina cat mai multi bani la fondurile pentru coeziune si politica agricola comuna din bugetul multianual al Uniunii Europene.

CSM discuta astazi cererile de pensionare depuse de mai multi judecatori

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) discuta, joi, cererile de pensionare depuse de mai multi magistrati, dupa adoptarea legii privind eliminarea pensiilor speciale.

INTERVIU Cum a ajuns Romania sa declare epidemie de gripa in anul in care s-au vaccinat cei mai multi romani din ultimii 10 ani

Numarul romanilor care s-au vaccinat anul acesta impotriva gripei este cel mai mare din ultimii 10 ani dupa pandemia din 2009). Cu toate acestea, abia s-a apropiat de jumatate din numarul celor care ar trebui sa se vaccineze anual, explica, intr-un interviu acordat HotNews. ro, Gindrovel Dumitra, medic de familie si coordonatorul Grupului National de Vaccinologie. Este unul dintre factorii care au dus la declansarea epidemiei, dar nu singurul, spune Gindrovel Dumitra. El subliniaza ca nu putem spune ca s-au facut neaparat greseli care au dus la declararea epidemiei, mai ales ca virusul gripal este unul capricios - poate suferi modificari importante de la an la an.

Imaginile zilei! Cum au incercat mai multi calatori sa scoata un autobuz STB din zapada - FOTO

Viscolul si zapada au dat peste cap viata cotidiana a romanilor. Mai multe drumuri au fost inchise, zeci de trenuri au fost intarziate si zeci de mii de romani au fost lasati fara curent electric.

DIRECTORUL GENERAL AL CFR CALATORI: Vom suplimenta trenurile saptamana de saptamana pentru a avea cat mai multi calatori multumiti

Directorul general al CFR Calatori Dan Costescu anunta noi suplimentari de trenurir, obiectivele fiind satisfactia calatorilor si incasari mai mari pentru companie, in conditiile unui parc modest. Conform lui Costescu, vineri si sambata au circulat cu vagoane suplimentare toate trenurile pe rutele aglomerate, rute pentru care duminica dublat numarul de locuri, astfel ca 100 de trenuri circula in acest sfarsit de saptamana cu o capacitate suplimentata, ceea ce inseamna peste 44 de mii de locuri numai in aceste garnituri ale CFR Calatori.

Facebook a sters contul militarului thailandez care a ucis mai multi oameni

Facebook a anuntat, sambata, ca a sters contul barbatului suspectat ca a ucis mai multe persoane in .

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )