Libnet.ro
UNICEF

05:30

Romania in 1938, vazuta de Lee Miller, una dintre cele mai cunoscute fotografe ale ...

România Liberă România Liberă,
Romania in 1938, vazuta de Lee Miller, una dintre cele mai cunoscute fotografe ale ...

Elizabeth Lee Miller 1907 1977) a fost top model si fotografa americana devenita celebra pentru fotografiile realizate in timpul celui de Al Doilea Razboi Mondial, acoperind subiecte precum bombardarea Londrei sau eliberarea Parisului si a lagarelor de concentrare de la Buchenwald si Dachau. In numeroasele ei calatorii de dinainte de razboi, Lee Miller a fost si in Romania. Va prezentam cateva dintre scenele surprinse de ea atunci, in 1938. continuă pe România Liberă

FOTO Chiriches, socat dupa unul dintre cele mai prost executate penaltyuri din toate timpurile

Presa engleza a publicat o imagine cu Vlad Chiriches imediat dupa ce Jason Puncheon de la Crystal Palace a ratat in meciul de sambata seara contra lui Tottenham o lovitura de la 11 metri care a fost numita in insula drept unul dintre cele mai prost executate penaltyuri din toate timpurile. Video-ul cu penaltyul este aici, mai jos reactia de stupefactie a lui Chiriches.

Chiriches a asistat la unul dintre cele mai prost executate penaltyuri din toate timpurile (video)

Presa engleza de duminica a etichetat drept unul dintre cele mai prost executate penaltyuri din toate timpurile, lovitura de la 11 metri executata de Jason Puncheon in meciul de sambata din Premier League, Tottenham - Crystal Palace 2-0. Puncheon este jucatorul lui Crystal. Iata imaginile.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )