Libnet.ro
UNICEF

07:30

Romania va aloca, totusi, cele 150 de milioane de euro Republicii Moldova

Adevărul Adevărul,
Romania va aloca, totusi, cele 150 de milioane de euro Republicii Moldova

Creditul de 150 de milioane de euro acordat de catre Romania in conditii avantajoase va fi, totusi, alocat Republicii Moldova. Guvernul de la Bucuresti a aprobat astazi o decizie in acest sens. continuă pe Adevărul

Proprietati de 150 milioane euro, prezente la Targul National Imobiliar

Editia de toamna a Targului National Imobiliar TNI) a gazduit cateva zeci de proiecte rezidentiale vechi si noi din Bucuresti, judetul Ilfov, Litoral, Valea Prahovei sau alte zone ale tarii, valoarea totala a portofoliului imobiliar din cadrul evenimentului fiind de 150 de milioane de euro.

Scandalul Volkswagen: Noul CEO pregateste un recall masiv, pentru toate cele 11 milioane masini

Noul CEO al grupului Volkswagen, Matthias Muller, pregateste actiuni de rechemare in service pentru toate cele 11 milioane de masini afectate de scandalul emisiilor de noxe. Planul de actiune va fi finalizat saptamana aceasta.

Harta genetica a Europei: Romania este printre cele mai diverse tari

O harta genetica a Europei ne arata diversele origini ale romanilor din ziua de astazi. O echipa de cercetatori au creat o harta genetica a Europei pentru a identifica asemanari intre diferite tari, iar eforturile lor au produs rezultate cel putin interesante. Dupa cum scrie site-ul Brilliant Maps, aceasta arata componenta genetica a diverselor tari [] Harta genetica a Europei: Romania este printre cele mai diverse tari Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Romania aloca pentru Aparare mai putini bani decat in anul 1989

Fondurile alocate de Romania pentru Aparare au scazut sensibil din anul 1989 pana in prezent, releva un studiu publicat de SIPRI Institutul International de la Stockholm pentru Cercetari in Domeniul Pacii).

Generali a inregistrat un rezultat operational in crestere cu 1,7%, la 253 milioane euro

Grupul Generali a incheiat primele sase luni ale anului in cele zece tari din regiunea Europei Centrale si de Est cu un rezultat operational de 253 milioane de euro +1,7%), precum si cu venituri semnificative din prime, potrivit unui comunicat de presa al grupului.

Investitiile din sectorul industrial au ajuns la 260 milioane euro, in primele opt luni

Interesul pentru sectorul industrial autohton a ramas constant pe parcursul primelor opt luni din acest an, fapt ce a condus la un volum investitional total de 260,6 milioane de euro, de sapte ori mai mare in comparatie cu volumul total investitional de anul trecut, potrivit unei analize a companiei de consultanta imobiliara CBRE Romania.

Companiile din energie investesc peste 600 milioane euro in 2015

Companiile de gaze naturale si electricitate au planuri de investitii in Romania de aproximativ 600 milioane de euro, in 2015. In perioada 2008-2014, companiile de electricitate si gaze naturale au investit 9,7 miliarde de lei in retelele de transport.

Numerele trase duminica la Loto.Report de peste 4,47 milioane euro la categoria I a jocului Loto 6/49

Duminica, 27 septembrie 2015, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. La Loto 6/49, la categoria I, s-a inregistrat joi un report in valoare de peste 19,78 milioane lei peste 4,47 milioane de euro) iar la Noroc a ramas in joc un report cumulat in valoare de peste 3,8 milioane lei peste 860. 000 de euro).

Lichiditate de 11 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 48. 709,96 lei 10. 044,02 euro).

Fabrica de seringi de unica folosinta Sanevit Arad, scoasa la licitatie cu 7,4 milioane euro

Fabrica de seringi de unica folosinta Sanevit 2003 Arad a fost scoasa la licitatie de Ministerul Economiei, la pretul de 32. 998 lei, adica aproximativ 7,4 milioane de euro, insa societatea nu mai produce nimic de mai multi ani si are doar cativa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )