Libnet.ro
UNICEF

05:00

Romania are 59 de reprezentanti in primele 500 de companii din Europa, in crestere cu 11 firme fata de 2013 (studiu)

Hotnews Hotnews,
 Romania are 59 de reprezentanti in primele 500 de companii din Europa, in crestere cu 11 firme fata de 2013 (studiu)

Romania a avut 59 de reprezentanti in topul primelor 500 companii europene, fata de 48 de firme cate erau in urma cu un an, se arata intr-un raport difuzat miercuri de Coface descarca Raportul integral din atasament). Automobile Dacia este cea mai vizibila firma, ocupand locul al 16-lea, urmat de OMV Petrom pozitia 22) si Rompetrol pozitia 32). In top, Primele locuri sunt ocupate de polonezii de la Polski Koncern Naftowy Orlen, urmati de maghiarii de la Mol si de cehii de la Skoda. Companiile din Top 500 CEE au generat o cifra de afaceri de 572 MLD EUR in 2014, care depaseste chiar si jumatate din PIB-ul nominal agregat al acestor economii. continuă pe Hotnews

Romania, pe locul patru intr-un top al celor mai mari 500 companii din Europa Centrala si de Est

Romania se afla pe locul patru intr-un top pe 2014 al celor mai mari 500 de companii din Europa Centrala si de Est ECE) realizat de Coface, cu o prezenta de 59 de companii, in crestere de la 56 in urma cu un.

Productia auto nationala a crescut cu 2,3% in primele sapte luni din 2015. Mai multe masini made in Romania au ramas in tara

Productia auto nationala a crescut cu 2,3% in primele sapte luni din acest an, fata de aceeasi perioada a anului trecut, a anuntat Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile APIA) din Romania. Totodata, datele releva faptul ca mai multe dintre masinile fabricate in Romania au ramas in tara, fiind deci mai bine primite de cumparatorii romani.

Victor Ponta: Romania are crestere economica si poate investi in Republica Moldova

Premierul Victor Ponta a declarat marti ca Romania are crestere economica si in acest moment poate investi in Republica Moldova, insa este important sa existe un control la Chisinau, transmite agentia IPN.

Situatie dramatica la bursa din SUA. Actiunile celei mai valoroase companii din lume s-au prabusit

Bursa din Statele Unite a deschis in scadere puternica, indicele Nasdaq fiind in declin cu peste 5%, si a coborat la minimul incepind cu luna octombrie, dupa ce declinul inregistrat luni pe bursa din China a.

Ponta: Romania are crestere economica si poate investi in Republica Moldova

Romania, avand acum o crestere economica, poate sa mearga mai departe si sa investeasca in Republica Moldova, insa este important sa existe un control la Chisinau, ca banii sa ajunga in proiectele planificate, a declarat premierul Victor Ponta intr-un interviu pentru Radio Moldova, transmite agentia IPN.

Victor Ponta: Romania are crestere economica. Vom continua sa sprijinim Republica Moldova

Romania, avand acum o crestere economica, poate sa mearga mai departe si sa investeasca in Republica Moldova, insa este important sa existe un control la Chisinau, ca banii sa ajunga in proiectele.

Posta Romana anunta realizarea unui profit net de peste 4,1 milioane de euro dupa primele sapte luni din 2015

Posta Romana a anuntat miercuri ca, in primele sapte luni ale acestui an, a inregistrat un profit net de 18,3 milioane de lei 4,13 milioane de euro), in conditiile in care profitul brut a depasit cu 87% cifra prognozata in Bugetul de Venituri si Cheltuieli, pentru 2015, al companiei. Acesta s-a ridicat la 21,6 milioane de lei 4,8 milioane de euro). Alexandru Petrescu, directorul general al Postei, afirma ca in acest an compania va ramane in marja profitabilitatii cu un rezultat pozitiv estimat la 1,6 milioane de lei, in conditiile in care pentru acest an este planificat un plan amplu de investitii de peste 55 de milioane de lei 12,3 milioane de euro), strategie care va continua si in 2016.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )