Libnet.ro
UNICEF

16:15

Romania are cel mai slab sistem medical din Europa

România Liberă România Liberă,
Romania are cel mai slab sistem medical din Europa

O statistica facuta la nivel european care arata ca Romania nu a adunat nici macar 500 de puncte din. continuă pe România Liberă

Romania desemnata tara cu cel mai prost sistem medical din Europa pentru al doilea an consecutiv

Indexul European al Consumatorului de Sanatate desemneaza sistemul medical romanesc drept cel mai slab din Europa pentru al doilea an consecutiv. Romania se afla pe locul 34 din tot atatea tari eu.

Sistemul medical romanesc, perceput drept cel mai slab din Europa. Romania ocupa ultimul loc in Indexul European al Consumatorului de Sanatate pentru al doilea an consecutiv

Romania ocupa, pentru al doilea an consecutiv, ultimul loc in Indexul European al Consumatorului de Sanatate, cu un sistem medical mai slab decat Bulgaria, dar si decat tari din fosta Iugoslavie, precum Albania, Macedonia sau Muntenegru. Romania se afla pe locul 34 din tot atatea tari europene al caror sistem medical a fost analizat. Tara noastra ocupa ultimul loc sau unul dintre ultimele locuri la majoritatea indicatorilor importanti luati in calcul pentru realizarea clasamentului: drepturile si informarea pacientilor, accesibilitatea timpii de asteptare pentru tratament), rezultatele tratamentelor, gama de servicii oferite si extinderea lor, preventia si farmaceuticele.

INDEX EUROPEAN Sistemul medical romanesc, cel mai slab din Europa. Motivul pentru care Romania se afla in urma Albaniei

Romania ocupa, pentru al doilea an consecutiv, ultimul loc in Indexul European al Consumatorului de Sanatate, cu un sistem medical mai slab decat Bulgaria, dar si decat tari din fosta Iugoslavie, precum Albania, Macedonia sau Muntenegru.

Are 89 de ani si este cel mai in varsta supermodel. Care este secretul siluetei sale

Daphne Selfe este cel mai in varsta supermodel dupa ce a semnat un contract pentru firma de cosmetice Eyeko. Modelul in varsta de 89 de ani a inceput sa lucreze in.

Cel mai misterios manuscris din lume a fost descifrat dupa mai bine de 500 de ani. Ce contine

Cel mai misterios manuscris al lumii a fost descifrat dupa mai bine de 500 de ani. Manuscrisul Voynich are forma unei carti ilustrate cu 232 pagini. Textul este scris cu litere si cuvinte.

Cel mai bun an din istoria BMW Group in Romania

2017 s-a dovedit a fi cel mai bun an din istoria BMW Group in Romania in ceea ce priveste numarul de autovehicule livrate. Cu un total de 2. 932 automobile BMW si MINI si 268 de motociclete, performanta este peste recordul stabilit in 2007, cu un total de 2. 922 de automobile livrate.

Autoritatile se pregatesc pentru cel mai mare cosmar al romanilor: cutremurul cel mare

Autoritatile se pregatesc pentru cel mai mare cosmar al romanilor: cutremurul cel mare. Desi nu exista un semnal ca ar veni un astfel de seism prea curand, fiecare judet al tarii va avea.

Surse: Cel mai mare grup bancar rus negociaza vanzarea subsidiarei sale din Turcia

Cel mai mare grup bancar rus, Sberbank, negociaza cu posibili investitori vanzarea subsidiarei din Turcia, Denizbank, au declarat pentru Bloomberg surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul, confrom Agerpres.

Cel mai emotionant moment la Grammy 2018: Kesha a izbucnit in plans cantand o piesa despre abuzul sexual indurat VIDEO

Cel mai emotionant moment al galei Grammy 2018 a fost oferit de cantareata Kesha 30 de ani) care a interpretat melodia Praying inspirata din propria sa experinta de abuz sexual.

Un roman e cel mai cautat infractor din Spania. Ce a facut

Un roman de 47 de ani e de trei zile cel mai cautat infractor din Spania, dupa ce a rapit o tanara si a amenintat-o cu un cutit si apoi a violat-o. Barbatul este de negasit, desi politistii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )