Libnet.ro
UNICEF

12:15

Romania are drum liber spre play-off-ul Cupei Davis. Programul meciurilor cu Ucraina

Adevărul Adevărul,
Romania are drum liber spre play-off-ul Cupei Davis. Programul meciurilor cu Ucraina

Echipa de tenis a Romaniei va juca vineri, la Dnepropetrovsk, primele doua partide ale confruntarii cu Ucraina din primul tur al Grupei I, zona Euro-Africana, in Cupa Davis. continuă pe Adevărul

Nike se va vinde si pe Internet: Elmec Romania are in plan sa intre online anul acesta

Compania Elmec Romania, subsidiara grupului Folli Follie Grecia FF Group), care detine magazinele Nike de pe piata locala, si-a schimbat denumirea in FF Group Romania si anunta noi deschideri de magazine in centrele comerciale din Bucuresti, precum si.

Samsung Electronics Romania are un nou CEO. Fostul sef se intoarce in Coreea de Sud

Filiala locala a Samsung Electronics, unul dintre cei mai importanti producatori globali de electronice, are din ianuarie un nou presedinte si CEO, Joseph Jeongwoo) Kim inlocuindu-l pe Young Lak Jung, cel care a fost seful companiei in ultimii patru.

Holcim Romania are un nou director general

Francois Petry a fost numit in functia de Director General al Holcim Romania, incepand cu 1 februarie 2014, in locul lui Daniel Bach, care a devenit recent Area Manager pentru Asia de Sud-Est, se arata intr-un comunicat de presa trimis redactiei.

Holcim Romania are un nou CEO. Cine este Francois Petry, francezul care ia locul lui Daniel Bach la conducerea producatorului de ciment

Holcim Romania, filiala locala a unuia dintre cei mai mari producatori de ciment din Europa, l-a numit pe Francois Petry, de origine franceza, in varsta de 47 de ani, in functia de director general al companiei la nivel local.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )