Libnet.ro
UNICEF

09:00

Romania are al optulea cel mai RAPID internet pe mobil din lume! Cum arata clasamentul modial al conectivitatii

B1 B1,
Romania are al optulea cel mai RAPID internet pe mobil din lume! Cum arata clasamentul modial al conectivitatii

Romania se claseaza pe pozitia a opta in functie de viteza de internet pe mobil, dupa state vest-europene precum Marea Britanie si Germania, insa inaintea Japoniei si a vecinilor din. continuă pe B1

Cat de repede urca cel mai rapid lift din lume

Compania japoneza Hitachi a realizat cel mai rapid lift din lume, care merge cu 75 de kilometri pe ora, pentru o cladire de business din China. Aceasta se afla inGuangzhou, in centrul financiar al tarii. Liftul de mare viteza va fi folosit in cladireaCTF Finance Center, care are530 de metri in inaltime, iar acesta va [].

Andreea Banica detine cel mai rapid model construit de BMW pana in prezent: noul BMW M4 DTM Champion Edition

Dealerul BMW MHS Motors a livrat cel mai rapid model construit de BMW pana in prezent: noul BMW M4 DTM Champion Edition. Singurii posesori al acestui model de colectie in Romania sunt, incepand de astazi, Andreea Banica si sotul ei, Lucian Mitrea.

George Maior, interviu in presa americana:Romania este al doilea cel mai mare furnizor de informatii pentru NATO

Romania este al doilea cel mai mare furnizor de informatii pentru NATO, a declarat ambasadorul la Washington, George Maior, intr-un interviu acordat pentru TheCipherBrief.

Cum arata cel mai rapid papagal alergator din lume. A ajuns in doar cateva secunde la casuta lui (VIDEO)

Un papagal demonstreaza tuturor ca filmul Prinde-ma daca potiar fi trebuit sa-l aiba chiar pe el ca personaj principal. Cu toate ca putea sa zboare ca sa ajunga pana la colivie,.

VIDEO. Donald Trump, la intalnirea cu Iohannis: Romania este al patrulea cel mai important aliat NATO cu trupe in Afganistan. Laud Romania ca a crescut la 2 la suta cheltuielile pentru Aparare

Presedintele american Donald Trump a declarat, vineri seara, la Casa Alba, in timpul unei conferinte comune cu presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ca Romania este un membru important al coalitiei antijihadiste si este al patrulea cel mai semnificativ aliat cu trupe in Afganistan. Trump a laudat Romania ca a crescut bugetul pentru Aparare la 2 la suta din PIB.

Romania, al doilea cel mai mare furnizor de informatii pentru NATO. Anuntul DE ULTIMA ORA al fostului director SRI George Maior

Ambasadorul Romaniei la Washington, George Maior, a acordat, in contextul intalnirii presedintelui Klaus Iohannis cu Donald Trump, un interviu presei americane in vorbeste despre relatia.

Ambasadorul George Maior, pentru presa americana: Romania este al doilea cel mai mare furnizor de informatii pentru NATO

Ambasadorul Romaniei la Washington, George Maior, a precizat, intr-un interviu acordat The Chiper Brief, ca statul roman este al doilea cel mai mare furnizor de informatii pentru Alianta Nord-Atlantica NATO).

George Maior: Romania este al doilea cel mai mare furnizor de informatii pentru NATO

Fostul director al SRI, actual ambasador al Romaniei la Washington, a declarat, intr-un interviu pentru presa americana ca tara noastra este al doilea cel mai mare furnizor de informati pentru.

Cel mai periculos drum din Romania. Soferii isi risca viata aici in fiecare zi

Cel mai periculos drum din Romania e Pasul Tihuta, unde soferii isi risca viata! De aproape un an, nu exista nicio dunga alba pe sosea, iar in conditii de vizibilitate redusa, e un cosmar s?.

Dedeman deschide magazinul din Baneasa pe 14 iunie: Este cel mai scump si cel mai mare magazin de bricolaj construit vreodata in Romania

Dedeman, cel mai mare si extins retailer de bricolaj din Romania, companie detinuta de catre fratii Dragos si Adrian Paval, care a reusit anul trecut sa depaseasca pragul de 1 miliard de euro in afaceri, se afla pe ultima suta de metri cu inaugurarea.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )