Libnet.ro
UNICEF

11:15

Romania are printre cele mai bruste scumpiri ale muncii din UE

Hotnews Hotnews,
 Romania are printre cele mai bruste scumpiri ale muncii din UE

Romania s-a situat in trimestrul III pe locul al patrulea in Uniunea Europeana in ceea ce priveste cresterea procentuala anuala a costului muncii, potrivit datelor furnizate marti de Eurostat. continuă pe Hotnews

ASPIRINA, printre cele mai eficiente remedii impotriva durerii in gat

Aspirina este unul dintre cele mai eficiente remedii contra durerii in gat, dar si mierea si produsele care contin mentol au efecte calmante, se arata intr-o cercetare recenta, potrivit Daily Mail, conform.

Samsung Galaxy Note 3, printre cele mai cautate produse cautate de romani de Sarbatorile de iarna

Romanii vor cumpara si in acest sezon de sarbatori foarte multe smartphone-uri si tablete. Acestea sunt in topul preferintelor lor.

Scandalurile carnii de cal si Rosia Montana, printre cele mai mediatizate subiecte online in 2013: vezi restul temelor

Scandalul carnii de cal, laptele infestat cu aflatoxina, Rosia Montana si problema cainilor comunitari din Bucuresti au fost unele dintre cele cele mai discutate subiecte in mass-media online autohtone in anul 2013. Acestea au generat un total de.

Cele mai importante 13 evenimente media din 2013

Demisia lui Adrian Sarbu de la grupul american CME, modificarea Legii Audiovizualului prin Ordonanta de Urgenta sau lansarea serviciului de televiziune prin satelit al Orange se numara printre cele mai importante evenimente pe piata locala de media.

Romanii sunt printre cei mai putini dispusi sa isi lanseze o afacere

Americanii 73%%) si australienii 62%) sunt cele mai dornici sa isi lanseze propria afacere, in timp ce locuitorii statelor afectate de criza precum Romania 57%), Portugalia 76%), Ungaria 74%), Spania, Italia fiecare cu 64%) sunt mai putini.

Ele sunt cele mai stilate DJ-ite ale anului!

Mia Moretti, Hannah Bronfman si Harley Viera-Newton sunt doar cateva dintre cele mai bine imbracate DJ-ite ale anului 2013, conform Harpers Bazaar.

Cele mai populare emisiuni romanesti pe Google in 2013

Romanii au Talent, Vocea Romaniei si Acces Direct sunt cele mai cautate nume de emisiuni romanesti pe Google, potrivt Zeitgeist 2013, un clasament realizat de motorul de cautare pentru a oferi o perspectiva asupra evenimentelor majore ale anului si.

Cele mai tari 13 declaratii din acest an ale guvernatorului Mugur Isarescu

Declaratiile guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, sunt asteptate cu sufletul la gura de analisti si de presa, la fiecare iesire publica vorbele bancherului central avand puterea sa miste cursul, sa anunte tendinte in ceea ce priveste dobanzile sau sa avertizeze asupra riscurilor din economie. Wall-Street. ro prezita cele mai interesante 13 declaratii facute de Mugur Isarescu in acest an.

Antipa si Muzeul Taranului Roman, cele mai cautate muzee pe Google, in Romania, in 2013

Muzeul Antipa si Muzeul Taranului Roman din Bucuresti sunt cele mai cautate institutii muzeale pe motorul de cautare Google in 2013, in Romania, potrivit traditionalului Zeitgeist, o serie de topuri realizata de motorul de cautare pe internet, relateaza Mediafax.

Cele mai faimoase ultime cuvinte spuse pe patul de moarte de catre celebritati

Aflati pe patul de moarte, oamenii pot spune cele mai sincere sau neobisnuite lucruri, de cele mai multe ori compatibile cu felul de a fi al persoanei pe durata vietii sale. Daca muribunzii sunt si persoane celebre,.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )