Libnet.ro
UNICEF

20:45

Romania vs Austria (21:45) Mirel Radoi: Austria este favorita

Hotnews Hotnews,
 Romania vs Austria (21:45) Mirel Radoi: Austria este favorita

Dupa doua infrangeri usturatoare a fost ratata calificarea la Euro 2020 si un 0-4 cu Norvegia), nationala Romaniei incearca sa mai stearga din impresia lasata contra Austriei. Meciul din Liga Natiunilor va incepe la ora 21:45, urmand sa fie LiveText pe HotNews. ro si in direct pe ProTV. continuă pe Hotnews

LIVE Romania - Austria 0-1. Am avut un gol anulat

De la 21:45 tricolorii incearca sa spele contra Austriei rusinea ultimelor doua infrangeri, cu Islanda si Norvegia. Partida e live text in aceasta pagina.

Mirel Radoi il face praf pe Ianis Hagi: Daca da declaratiile astea, sa le si probeze

Mirel Radoi a fost furios la adresa lui Ianis Hagi la conferinta de presa pe care a sustinut-o inaintea partidei cu Austria. Selectionerul l-a atacat frontal pe starul lui Rangers, cel care i-a criticat tactica dupa esecul cu Norvegia, 0-4. Radoi i-a transmis lui Ianis ca va fi nevoit sa isi probeze acuzatiile si i-a .

Mirel Radoi, asa cum nu l-ai auzit niciodata! Adevarul despre infrangerea cu Norvegia: O umilinta

Romania a fost umilita la Oslo, 0-4 in fata Norvegiei. A fost al doilea esec in doar trei zile, dupa dezamagirea cu Islanda, 1-2. Astfel ca dupa ratarea calificarii la Euro 2020, tricolorii isi compromit si mare parte din sansele de a castiga aceasta grupa din Liga Natiunilor. Mirel Radoi a avut o serie de .

Mirel Radoi a vorbit despre infrangerea drastica cu Norvegia. Cum a caracterizat rezultatul final

Antrenorul echipei nationale, Mirel Radoi, a analizat esecul la scor suferit de Romania in fata Norvegiei, scor 0-4, si considera ca rezultatul reprezinta o umilinta.

Mirel Radoi, dupa infrangerea cu Norvegia: Nu vorbim de un rezultat drastic, vorbim de o umilinta

Selectionerul Mirel Radoi a declarat, duminica, dupa infrangerea suferita de Romania in fata Norvegiei, scor 0-4, ca rezultatul reprezinta o umilinta.

Mirel Radoi, aproape sa fie dat afara de la nationala. Dan Petrescu si Gica Hagi pe lista FRF

Mirel Radoi este in pericol sa fie demis dupa doar patru meciuri disputate la carma echipei nationale. Cele doua esecuri de saptamana trecuta, 1-2 cu Islanda si 0-4 cu Norvegia, au subrezit serios scaunul selectionerului. Mai ales ca ambele partide, in special cea de la Reykjavik, au fost foarte importante. Din cauza esecului din Islanda, .

Liga Natiunilor: Trei din trei - Romania a fost invinsa si de Austria, scor 1-0

Chiar daca a aratat putin mai bine din punct de vedere al atitudinii, reprezentativa antrenata de Mirel Radoi a pierdut si al treilea meci disputat in luna octombrie. Romania a fost invinsa la Ploiesti, scor 1-0, de Austria, intr-un meci din prima grupa a Ligii B a Ligii Natiunilor. Alessandro Schopf, jucator la Schalke, este cel care a reusit sa il invinga pe Tatarusanu minutul 76).

Ce spune selectionerul Mirel Radoi despre o eventuala demisie

Romania a aratat rau in ultimele doua meciuri oficiale, tricolorii pierzand atat calificarea la Euro 2020 1-2 cu Islanda), cat si meciul care a urmat in Liga Natiunilor 0-4 cu Norvegia). Selectionerul Mirel Radoi a discutat despre urmatorul duel, cel cu Austria, dar si despre o eventuala demisie de pe banca tehnica a tricolorilor.

Mirel Radoi prefateza meciul cu Austria: Toti trebuie sa schimbam ceva la nivel de mentalitate

Selectionerul Mirel Radoi a vorbit, marti, intr-o conferinta de presa desfasurata in conditii de distantare sociala din cauza pandemiei, despre meciul cu Austria din Liga Natiunilor.

EXCLUSIV Danut Lupu, analiza la sange a echipei nationale a Romaniei. Ce greseli a facut Mirel Radoi, in opinia fostului international

Nationala condusa de catre Mirel Radoi a prestat un joc cu tupeu, spectaculos cu Irlanda de Nord si Austria, insa cu Islanda si Norvegia a fost de nerecunoscut. Jucatorii de la nationala mare au fost stersi.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )