Libnet.ro
UNICEF

12:45

Romania - Bulgaria, 0 - 0 intr-un meci amical

Antena3 Antena3,
Romania - Bulgaria, 0 - 0 intr-un meci amical

Reprezentativa divizionara a Romaniei a terminat la egalitate, scor 0-0, partida amicala disputata, sambata, pe stadionul Mardan Antalya), in compania selectionatei Bulgariei, noteaza Mediafax. Selec?ionerul. continuă pe Antena3

Concordia a facut scor cu FC Parekklisia, intr-un meci amical

Concordia Chiajna a invins cu scorul de 5-2 echipa cipriota Parekklisia, intr-un meci amical, in cadrul cantonamentului efectuat in Cipru.

Fotbal: Romania si Bulgaria au dat-o la pace intr-un meci amical disputat in Antalya, scor 0-0. Ce a zis Tata Puiu

Reprezentativa divizionara a Romaniei a intalnit pe stadionul Mardan Antalya) selectionata Bulgariei intr-un joc de pregatire incheiat fara gol.

Steaua - Sparta Praga, scor 3-0, intr-un meci amical

Echipa Steaua Bucuresti a invins, vineri, cu scorul de 3-0 1-0), formatia ceha Sparta Praga, in cel de-al treilea meci amical din cadrul stagiului de pregatire din Turcia. Golurile au fost marcate de George.

MINUT cu MINUT Romania - Bulgaria 0-0. Budescu trece pe langa gol

Selectionata divizionara a Romaniei condusa de Anghel Iordanescu a intalnit, sambata seara de la ora 19:00, prima reprezentativa a Bulgariei intr-un meci amical disputat in Antalya. In lotul Romaniei se afla numai jucatori din Liga 1, in timp ce bulgarii au apelat la opt stranieri. Meciul nu conteaza pentru palmaresul FIFA al celor doua formatii.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )