Libnet.ro
UNICEF

11:45

Romania a castigat pentru a doua oara consecutiv turneul IRB Nations Cup

Adevărul Adevărul,
Romania a castigat pentru a doua oara consecutiv turneul IRB Nations Cup

Romania a castigat finala turneului IRB Nations Cup disputata duminica seara pe stadionul Arcul de Triumf din Bucuresti impotriva lui Emerging Italy, victorie in urma careia stejarii au castigat trofeul pentru a doua oara consecutiv. continuă pe Adevărul

Mihail Boldea, eliberat pentru a doua oara de Curtea de Apel Iasi. Decizia nu este definitiva

Curtea de Apel Iasi a decis, pentru a doua oara, punerea in libertate a fostului deputat Mihail Boldea, acuzat de inselatorie in forma continuata. Decizia magistratilor nu este definitiva si poate fi atacata.

Mihail Boldea, eliberat pentru a doua oara de Curtea de Apel Iasi.

Fostul deputat Mihail Boldea, acuzat de inselatorie in forma continuata, va fi eliberat pentru a doua oara, a decis Curtea de Apel Iasi, potrivit Adevarul. Decizia judecatorilor nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs de procurorii DIICOT. In aprilie, Curtea de Apel Iasi a decis, de asemenea, in cazul lui Boldea, sa inlocuiasca arestarea preventiva cu interdictia de a parasi tara pentru Boldea. Citeste si Fostul deputat Boldea ramane la inchisoare, dupa ce ICCJ admite recursul .

Romania, aleasa pentru a rereprezenta postul de vicepresedinte al Adunarii Generale a ONU

Romania a fost aleasa vineri, in cadrul unei reuniuni plenare a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite din New York, prin reprezentantul permanent al sau la ONU, ambasador Simona Miculescu, in postul.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )