Libnet.ro
UNICEF

17:15

Romania, castigatoare al celui mai important concurs de arhitectura sustenabila din lume

B1 B1,
Romania, castigatoare al celui mai important concurs de arhitectura sustenabila din lume

Romania este fericita castigatoare a celei mai importante competitii de arhitectura sustenabila din lume. Proiectul G53 a castigat ACKNOWLEDGEMENT PRIZE 2017 in Gala. continuă pe B1

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio revendica titlul celui mai rapid SUV de productie din lume

Stelvio Quadrifoglio a inregistrat pe Nurburgring un timp record de 7 minute 51. 7 secunde, cel mai rapid timp inregistrat vreodata de un SUV in productie de serie. Stelvio Quadrifoglio a parcurs Nordschleife de 21 km bucla Nord) inregistrand un record de 7 minute 51,7 secunde. Acest timp reprezinta un nou punct de referinta fiind cu 8 secunde mai rapid decat recordul stabilit de SUV-ul de poductie anterior.

Cel mai important muzeu etnografic din Apuseni, in pericol de disparitie. Fiica invatatorului Panfil Albu nu mai este dorita ca muzeograf

Muzeul Etnografic din comuna Lupsa este in pericol sa ramana fara celebra colectie, ca urmare a unor decizii luate la nivelul administratiei locale. Monica Rotaru, fiica invatatorului Panfil Albu, intemeietorul muzeului, nu mai este dorita ca muzeograf, dupa 40 de ani de activitate.

Starea jalnica in care a ajuns cel mai important punct de frontiera de la estul Romaniei. Decizia autoritatilor

Autoritatile din Vaslui si Iasi s-au intalnit miercuri, 27 septembrie, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita pentru a cauta solutii pentru situatia critica in care a ajuns cel mai mare punct de frontiera de la estul Romaniei la capitolul infrastructura rutiera.

Romania are drumuri mai proaste decat Burundi, Zimbabwe sau Uganda. Exista insa o veste chiar si mai proasta

Romania este pe locul 120 in lume din punct de vedere al calitatii infrastructurii rutiere, potrivit raportului anual privind competitivitatea economica publicat, miercuri, de Forumul Economic.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )